Два шлюби і троє дітей Марічки Падалко: які деталі особистого життя приховує телеведуча від своїх глядачів

У глядачі телеканалу "1+1" складається враження, що Марічка Падалко – зразкова мама й дружина. В принципі, це так і є. Та мало хто знає, що до Єгора Соболєва у ведучої був ще один шлюб.

Про першого чоловіка Марічка Падалко згадувати не любить, хоча це був вагомий шматок її життя. Вони прожили разом цілих 15 років. Імені свого обранця ведуча новин не називає. Відомо лише, що він був доволі заможною людиною.

Два великих кохання Марічки Падалко

Після розставання Марічка зустріла свою долю – Єгора Соболєва. Чоловік теж якийсь час був телеведучим. Це вже потім він став народним депутатом, а згодом пішов служити в ЗСУ.

Та якщо в перших стосунках жінка й чути нічого не хотіла про продовження роду, то у другому народила аж трьох дітей. Мріяла й про четверту дитинку, та Єгор не підтримав подібне рішення. Падалко хотіла всиновити сироту, але після 45 років усиновлення заборонено законодавством.

Два великих кохання Марічки Падалко

Мама Марічки не хотіла мати такого зятя, адже Єгор на той момент ще був одружений і мав доньку. Коли між голубками промайнула іскорка кохання, обоє були не вільні. Та врешті з превеликими труднощами все вдалося владнати.

Нині пара щаслива. Єгор боронить Україну на передовій, а Марічка чекає на чоловіка вдома, виховуючи Михайла, Марійку та Катеринку.

Два великих кохання Марічки Падалко

Про перший шлюб Падалко воліє не згадувати. Навіть із колегами ніколи не обговорює це питання. Цікаво, що в цьому шлюбі дітей не було, а коли розлучилися і створили інші сім’ї, то стали батьками. Марічка народила трьох дітей, а в її колишнього теж є дитина.

Єгор Соболєв має доньку від першого шлюбу. З Алісою в Марічки нормальні стосунки. Якось ведуча навіть сповістила в мережі, що пила каву з донькою благовірного та її мамою.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.