29-річна Катя Репяхова в купальнику показала фігуру до вагітності і весільну сукню, в яку тепер не влізає

Відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка пригадала, якою була її фігура до народження сина. Знаменитість продемонструвала архівні фотографії.

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та бізнес-леді, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями, а також полюбляє демонструвати архівні світлини. Так, наприклад, нещодавно дружина Віктора Павліка пригадала, якою була до вагітності та народження свого поки що єдиного сина Михайла.

Катя Репяхова показала фігуру

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість продемонструвала архівні кадри, які були зроблені ще до того, як вона завагітніла. На опублікованій світлині знаменитість позує у комплекті для купання. На фотографії видно підтягнутий живіт Катерини Репяхової та її загальну фізичну форму. Блогерка має струнку фігуру.

Дружина Віктора Павліка показала свою фігуру до вагітності та народження єдиного сина
Дружина Віктора Павліка показала свою фігуру до вагітності та народження єдиного сина

Втім, на одній архівній світлині знаменитість не зупинилась. Пізніше Катерина Репяхова пригадала, як виглядала на своєму весіллі з Віктором Павліком. Знаменитість показалась у своїй весільній сукні та зізналась, що у наряд нареченої зараз вона точно не влізе. Проте, натякнула блогерка, треба вирішувати цю проблему, адже після перемоги вона планує знову приміряти цей білосніжний образ.

Дружина Віктора Павліка зізналась, що найімовірніше не влізе у свою весільну сукню
Дружина Віктора Павліка зізналась, що найімовірніше не влізе у свою весільну сукню

Нагадаємо, що відома українська блогерка Катерина Репяхова стала дружиною артиста Віктора Павліка три роки тому. 2020 зіркова пара побралась, а вже через рік вони стали щасливими батьками спільного сина Михайла. Знаменитості наразі виховують хлопчика, а також продовжують будувати свою кар’єру. Співак дає чимало концертів, а його дружина розвиває власний бренд дитячого одягу.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".