У Міжнародний день сина Тіна Кароль, Пономарьов, Марина Боржемська вітатимуть нащадків: як виглядають діти

22 листопада українці відзначають Міжнародний день сина. Звісно, знаменитості не пропустять можливості привітати своїх улюблених синочків зі святом. Деякі з них вже майже дорослі.

Тіна Кароль

19 листопада син співачки відзначив 15-річчя. З цієї нагоди зіркова матуся назвала первістка “найбільшою інвестицією” свого життя. На жаль, мама з сином не змогли провести разом ні день народження, ні День сина, оскільки Веніамін навчається у Великобританії.

Зірки привітали дітей з Міжнародним днем сина

Натомість мама, дивлячись, як витягнувся Веня, вже розмірковує про вибір майбутньої невістки:

“Як тебе комусь віддати згодом? Ох, дівчата! Стережіться свекрухи…”

Юнак чим стає старшим, тим більше нагадує свого батька Євгена Огіра, якого у хлопчика в 4-річному віці відібрала підступна хвороба.

Олександр Пономарьов

Співака можна сміливо назвати ідеальним татом для всіх його трьох дітей. Та син у співака єдиний, тож не дивно, що Сашка батько любить найбільше. На жаль, після розлучення з Вікторією Мартинюк Пономарьов став бачити нащадка доволі рідко.

Зірки привітали дітей з Міжнародним днем сина

Та не упускав жодної можливості, щоб провести відпустку разом. Стосунки між татом і сином й понині дуже теплі. Вони разом подорожують, розважаються, займаються спільними справами. Зростом 16-річний Сашко пішов у тата, а от риси обличчя якраз успадкував мамині.

Марина Боржемська

14-річному Роберту теж не пощастило зростати в повній сім’ї. Мама розлучилася з батьком хлопчика В’ячеславом Узелковим, а діти залишилися з Мариною. Юнак стає усе вищим і зовнішністю більше нагадує маму.

Зірки привітали дітей з Міжнародним днем сина

Підліток не взяв брутальності від батька, а є милим і ніжним. Фітнес-тренерка не може повірити, що первісток так швидко виріс і став уже майже дорослим. Іноді Марині навіть хотілося б зупинити мить та насолодитися материнством повною мірою.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.