З’явилися реальні фото зірок 1+1 зблизька і крупним планом: як виглядають Мазур, Падалко, Гордєєв та інші

Робочий стаж деяких ведучих на каналі "1+1" складає не одне десятиріччя. Ми так звикли до цих облич, що навіть не помічаємо змін у зовнішньому вигляді. Здається, що роки на них не впливають.

Алла Мазур, 58 років

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

Батьки Алли були медиками, а вона вирішила стати журналісткою. Першу медаль отримала по завершенні середньої освіти. Надалі стала рекордсменкою з нагород. В ефір “1+1” вийшла 1 січня 1997 року. Відтоді стала головним обличчям новин на каналі. Мазур незмінно веде аналітичну програму “ТСН. Тиждень”.

Марічка Падалко, 47 років

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

Батьки телеведучої – знавці іноземних мов. Дівчина теж здобула лінгвістичну освіту, опанувавши не лише англійську, але й німецьку мови. Завдяки Лілії Подкопаєвій, з якою жила по сусідству в Америці, Марічка стала сповіщати на телебачення результати спортивних змагань. Працювати в програмі “Проспорт” Падалко почала з 2002 року, а за 4 роки перекваліфікувалася на ведучу ТСН. З 2012 перекочувала на “Сніданок з 1+1”.

Андрій Цаплієнко, 55 років

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

Харків’янин перебрався жити до столиці у 1997 році. Коли Цаплієнко прийшов працювати на “Інтер”, висвітлював усі гарячі точки планети. У 2014-му робив репортажі з анексованого Севастополя. У тому ж році перейшов на “1+1”, щоб можна було працювати українською мовою. У березні 2022 року був поранений окупантами на Чернігівщині. До речі, Андрій володіє ще й англійською та польською.

Єгор Гордєєв, 33 роки

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

До приходу у 2013 році на “1+1” телеведучий працював на КДР ТР, а ще співпрацював із російською телекомпанією “Дождь”. Нині побачити Єгора можна вранці на “Сніданку з 1+1” або після обіду на шоу “Твій вечір”.

Популярне

Схожі статті

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.