Шоу “Орел і решка” розбило першу сім’ю Євгена Синельникова: водночас доля повернула ведучому перше кохання

Перший шлюб Євгена Синельникова зійшов нанівець через постійні роз'їзди. У другому режисер та ведучий робить спільний проєкт із дружиною, щоб не розставатися.

Обидві обраниці Євгена Синельникова є його однокурсницями. Доля склалася так, що вперше одружився молодик з Оленою, а не з Наталею, та за 20 років виправив цю помилку.

У шлюбі з Оленою народився син, якого подружжя назвало Олексієм. От тільки працювали чоловік та дружина в різних командах тревел-шоу “Орел і решка”. Отак і вийшло, що моталися по світу, перебуваючи в різних куточках.

Перший шлюб Євгена Синельникова розпався

Додому навідувалися дуже рідко. Ще й не завжди одночасно. А якщо й перетиналися, то навіть не було про що говорити. Обоє усвідомили, що давно стали чужими людьми. Тож розлучилися після 20 років спільного життя.

Синельников не став підшукувати собі нову обраницю. Стосунки склалися зі старою подругою зі студентських років Наталею. На жаль, на заваді їхньому щастю стала війна. 24 лютого 2022 року родина перебувала в будинку в Бучі, тож знає не з чужих слів, що таке окупація.

Друга дружина Євгена Синельникова

Саме коли вулицею проїжджали російські танки, Синельников зробив коханій жінці пропозицію. Вибратися з пекла вдалося лише за 2 тижні. На руїни свого будинку Женя з Наталею повернулися влітку 2022 року.

Весілля Євгена Синельникова в будинку в Бучі

Весілля вирішили зіграти прямо тут, щоб наголосити – життя триває попри всі негаразди. Будинок батьків Євгена в Гостомелі теж не вцілів. Але ніщо не могло стати на заваді їхньому щастю.

Після закінчення війни подружжя Синельникових планує обвінчатися в Грузії, де у мандрівника залишилося багато друзів. Тепер головне – працювати разом, щоб відстань знову не стала на заваді родинному щастю.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.