Екс-дружина Меладзе Віра Брежнєва показала вагітний живіт, який неможливо не помітити: “5 дівчат на фото”

Віра Брежнєва після розлучення з Костянтином Меладзе й не думає сумувати. Навпаки викладає в мережу веселі пузаті світлини з майбутніми немовлятами. Ще й не з одним.

Схоже, Віра Брежнєва дуже легко сходиться з людьми. Ось і цього разу потоваришувала прямо в літаку з двома молодичками, які надовго зарядили співачку позитивом.

Віра Брежнєва показала вагітний живіт

Річ у тім, що обидві жіночки перебувають при надії й очікують на донечок. Коли колишня віагрянка стала поміж них і зробила спільне селфі, вийшло:

“5 дівчат на фото”.

Звісно, Віра й сама мама двох доньок, тож не могла не порадіти за нових подружок. Та спілкування з вагітними жінками призвело не до роздумів про проблеми материнства та виховання дітей.

Віра Брежнєва показала вагітний живіт

Брежнєва чомусь із ностальгією стала пригадувати життя у “ВІА Грі”. Тривав цей творчий процес недовго – близько 5 років. Натомість спогадів залишив чимало. Зірка виклала в Інстаграм-сторіз свою світлину, на якій чи то співає, чи то скривилась від переймів та поцікавилася:

“Звідки це?”

Шанувальники співачки виявилися обізнаними в її творчості. Тож відразу й визначили, що Віра перебуває на кастингу до дівочого гурту. Брежнєва підтвердила, що саме так і є насправді.

Віра Брежнєва показала вагітний живіт

Цей надважливий день, що круто перевернув її життя, відбувся 22 листопада 2002 року. Саме тоді 20-річна юнка мала намір вразити продюсерів “ВІА Гри” своїми формами та іншими талантами. І, як знаємо, це їй вдалося на славу. Оскільки відтоді минув 21 рік, знаменитість милостиво дозволила молоді говорити фразу:

“Я виріс на ваших піснях”.

Брежнєва й нині виконує на концертах рімейк на одну з тодішніх пісень дівочого гурту. Мова про пісню “Не надо”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.