44-річна Оля Полякова поскаржилася на зайву вагу, продемонструвавши докази: “Талія запливла трошки”

Оля Полякова не вперше завела мову про зайву вагу. Спочатку просто жалілася, що додала у вазі 8 кг. Потім пред'явила докази гладшання в купальнику. Та фани нічого поганого не помітили.

Оля Полякова приголомшила своїх фоловерів двічі. Спочатку сповістила, що набрала зайву вагу. Потім відкрила причину – відмова від паління. Важко сказати, які з цих двох зізнань більше шокували підписників Інстаграму зірки.

Оля Полякова продемонструвала 8 кг зайвої ваги

Ніхто ніколи не бачив співачку з цигаркою в зубах до чи після концерту. То коли ж вона пихтіла?! Оля пояснила, що користувалася не звичайними, а електронними засобами. Й приохотилася до них уже після початку повномасштабного вторгнення. Та щойно вирішила боротися з поганою звичкою, як постала інша проблема – Полякова всього за 2 тижні набрала цілих 8 кг.

Оля Полякова продемонструвала 8 кг зайвої ваги

Як і обіцяла, знаменитість продемонструвала власне тіло в купальнику, щоб шанувальники поспівчували їй. Та нічого особливого в новому образі Полякової фани не помітили. Тому співачці довелося виправдовуватися:

“Розумію, що для когось така форма є бажаною, але для мене це дуже багато”.

І, дійсно, мати таку фігуру в 44 роки мріє практично кожна жінка. Мама двох дітей поскаржилася, що в неї запливла талія, та стали завеликими сідниці. Тож проблема не в набраних 8 кілограмах, а в почутті не комфортності:

“Я кинула палити й замість цього почала жерти. І не тільки їжу в ненормованій кількості, а ще й солодке. Те, що я ніколи не робила, я просто не люблю солодке”.

Шанувальники зірки втямили, що подібне краще не починати взагалі. Адже Полякова до цього була байдужа до солодкого. А тепер, коли організм не отримує нікотин, їй постійно хочеться з’їсти якесь тістечко чи цукерочку.

Оля Полякова продемонструвала 8 кг зайвої ваги

До речі, заради гарного самопочуття Олі довелося відмовитися ще й від вживання алкоголю. Подібний стрес організму захотілося заїсти. От і маємо настільки ганебний результат: +8 кг усього за 2 тижні.

Натомість шанувальники знаменитості відзначили, що зайва вага не відобразилася на тілі знаменитості. Вона продовжує їх надихати на життєвий позитив.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.