Щойно у Києві випав перший сніг, Наталка Могилевська взялася зігріватися чаєм: у співачки цілий ритуал

Наталя Могилевська привітала підписників з першим снігом і навчила готувати смачний, ароматний чай з карпатськими травами та малиною. Сама посмакувала й інших запросила.

Після теплої осені раптово настала зимова днина. Шкала термометра опустилася нижче нуля, а всі доріжки надворі припорошило снігом. Щойно 47-річна співачка побачила подібне у вікно, як їй закортіло зігрітися чайком.

Наталя Могилевська пішла на кухню і взялася до роботи, а заразом записала відео для фоловерів, щоб і вони змогли успадкувати її приклад. До заварки зірка додає травки – такий набір Карпатського чаю кожен може придбати у своєму місті або й привезти з подорожі в горах.

Наталя Могилевська навчила правильно заварювати чай

А іншим секретним інгредієнтом напою стало варення з малини. Зготовлений за Наталчиним рецептом чай здатен не лише зігріти, але й оздоровити. А ще є чудовою профілактикою простудних захворювань. Могилевська оголосила:

“З першим снігом! Секретний рецепт малинового чаю. Нехай зігріває вас якнайкраще”.

У спеціальному пакетику знаменитість змішала чорний чай та карпатський мікс із трав. Далі поклала сформовану сировину в термос, залила окропом. Коли напій настоявся, налила чашечку. А вже потім поклала в рідину малинове варення. Кожен може вирішити для себе сам, скільки ложок класти – хоч одну, хоч дві, хоч три.

Наталя Могилевська навчила правильно заварювати чай

Наталя запевнила, що термос зберігає напій гарячим протягом 24 годин. Тож можна брати з собою навіть на роботу. Ще й вистачить на кількох людей. Можна брати такий чайок із собою в лазню.

Допоки Наталка розповідала рецепт приготування чаю, вбрана в махровий халат із широкими рукавами, підписники мали можливість роздивитися кухню знаменитості. Все дуже ошатно й виконано у світлобежевих тонах, як і вбрання Могилевської.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?