37-річна Ірина Сопонару пригадала, як Ріс зробив їй пропозицію: Львів, травень, світлина каблучки в конверті

У травні актриса "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару заручилася зі своїм нареченим-британцем Рісом. Весілля пара запланувала на наступний рік. А поки гумористка пригадала, як познайомилися.

До Ріса в Ірини Сопонару теж був коханий англієць. Та до весілля справа тоді не дійшла. Сподіватимемося, що на цей раз акторка врешті здобуде довгоочікуване сімейне щастя. Принаймні все йде до того.

Вони познайомилися в травні 2021 року. Побачивши дівчину в кафе, Ріс сам підійшов до неї та заговорив. Ірина втямила, аби він тоді зробив їй пропозицію, вона б не роздумуючи відповіла: так.

Ірина Сопонару пригадала заручини

Насправді ж між цими двома подіями – знайомством та заручинами – минуло чимало часу. Тоді вони просто обмінялися Інстаграмами, щоб не загубити одне одного. Можливо, Ріс наважився б зробити пропозицію й раніше, але плани голубків зірвала велика війна.

Тож побаченням, подорожам, поцілункам, вечіркам настав кінець. Довелося спішно пакувати валізи й покидати країну. Було чимало злості, страху, болю, сліз. Накрила депресія.

Ірина Сопонару пригадала заручини

Знадобилося чимало часу, щоб навіть після повернення до Києва відновитися й навчитися знову радіти життю. Сопонару з нетерпінням очікувала на пропозицію руки й серця. А Ріс тим часом готувався до цієї події цілих 5 місяців.

Чоловік вирішив замовити обручку за власним дизайном. Коли цей день настав, вони якраз відзначали день народження чоловіка у Львові. Ріс вручив Ірині альбом з фотографіями. За ним можна було простежити історію розвитку їхніх стосунків.

Ірина Сопонару пригадала заручини

На останній сторінці дівчина побачила конверт. Оскільки він був пласким, втямила, що обручки в ньому немає. Розгорнула, діставши фото, на якому й була знята заповітна річ і стояв підпис: “Are you married me?” Коханий, посміхаючись, простягнув справжню каблучку. Весілля пара запланувала на травень 2024 року.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.