Дружина Олександра Зінченка Влада показала 3-місячній доньці батьківщину: “Моя маленька мандрівниця”

У серпні родина футболіста Олександра Зінченка сповістила новину про поповнення в родині. А за 3 місяці Влада Седан наважилася привезти маленьку донечку до України.

Олександр Зінченко нині грає за лондонський “Арсенал”. Дружина Влада зі старшою донечкою Євою, звісно, перебуває поряд із чоловіком. 2023-ій рік приніс подружжю нову радість – у серпні на світ з’явилася ще одна доня, яку щасливі батьки назвали Леєю.

Дружина Олександра Зінченка Влада привезла 3-місячну доньку до України

Влада надзвичайно спантеличила всіх, коли показала немовлятко в літаку. З’ясувалося, що вони з донечкою приїхали до Києва. Світлину в Інстаграмі матуся щемко підписала:

“Моя маленька мандрівниця”.

Отак у віці всього 3 місяці українка Лея потрапила на рідну батьківщину. Напевно, завітали до столиці, аби отримати премію. Олександр Зінченко втрапив у сотню лідерів УП 100, яку склала “Українська правда”. Урочисте вручення відзнак відбулося в Києві 22 листопада.

Дружина Олександра Зінченка Влада привезла 3-місячну доньку до України

Сама Влада вже навідувалася в Україну. Торік у серпні дружина футболіста прогулялася вулицями Вінниці, подякувавши за цю можливість доблесним ЗСУ.

Першу дитину жінка народила в Маямі теж у серпні 2021-го. Другі пологи принесли матусі 11 зайвих кілограмів. Здається, породілля вчинила щось неймовірне. Адже вже за 2 тижні похизувалася в Інстаграмі новою фігурою. Владі вдалося у ці стислі терміни скинути цілих 9 кг.

Дружина Олександра Зінченка Влада привезла 3-місячну доньку до України

День народження сестричок, напевно, відзначатимуть тепер в один день, адже вони народилися з добовим інтервалом. 27-річна двічі мама показала, наскільки рада зустріла Єва свою молодшеньку родичку Лею.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.