Як виглядали зірки “Кварталу” Євген Кошовий, Олена Кравець та Степан Казанін до популярності і слави (Фото)

Актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий, Олена Кравець та Степан Казанін сяють на сцені вже понад 20 років. Публіка вже й не пам'ятає, як виглядали зірки на початку своєї кар'єри.

Студія “Квартал 95” стала для героїв нашої сьогоднішньої станні щасливим квитком. Всі вони починали однаково: грали у КВК і мріяли про славу. Та лише робота у “Кварталі” зробила їх популярними. Якими буди Євген Кошовий, Олена Кравець та Степан Казанін на початку своєї кар’єри?

Євген Кошовий

Як виглядав Євген Кошовий до популярності
Як виглядав Євген Кошовий до популярності

Євген Кошовий народився у маленькому містечку на Харківщині у звичайній родині. Його мама була вихователькою у дитячому садку, а батько працював котельщиком. Коли Євгену було 6, його сім’я переїхала у місто Алчевськ Луганської області.

Кошовий з дитинства був дуже харизматичний і мріяв стати актором. Тож після закінчення школи він вступив у Луганський коледж культури на акторський факультет. Вже з першого курсу Євген почав грати в студентській команді КВК.

В 2004 році Євген Кошовий став актором студії “Квартал 95”. Туди його запросив його друг Володимир Зеленський. Кошовий став справжньою зіркою “Кварталу” і улюбленцем публіки.

Олена Кравець

Як виглядала Олена Кравець до популярності
Як виглядала Олена Кравець до популярності

Олена Кравець родом з Кривого Рогу. Вона з дитинства була дуже артистичною та все ж вирішила отримати “серйозну” вищу освіту. Після закінчення школи Олена вступила у Криворізький економічний інститут, де і почала грати в студентській команді КВК. Тоді вона і познайомилась з Сергієм Кравцем, за якого згодом вийшла заміж.

Олена Кравець у “Кварталі” з самого його заснування. Багато років вона була єдиною жінкою серед всієї команди “Кварталу”.

Степан Казанін

Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Степан Казанін
Як виглядав Степан Казанін до популярності

Справжнє ім’я Степана Казаніна Сергій. Цікаво, що псевдонім чоловік собі вигадав ще задовго до потрапляння на телебачення. Так, за словами Казаніна, коли він почав вчитися в інституті, ніхто не міг запам’ятати, що його звати Сергій. Один раз він “ляпнув”, що його звати Степан і всі почали називати його саме так.

Казанін також почав свій творчий шлях з КВК, а згодом став одним із головних акторів студії “Квартал 95”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.