40-річна Катя Осадча показала свіжі світлини синів: двоє схожі на маму, а один – вилитий Юра Горбунов (ФОТО)

40-річна Катя Осадча має трьох дітей. Всі вони однієї статі – чоловічої. Тож телеведуча не уявляє, що таке виховувати дівчаток. Можливо, хоч з онучками поталанить…

Первістка Катя Осадча народила в 19 років, коли вийшла заміж за Олега Поліщука. Молода мама будувала різні плани на життя, хотіла охопити якомога більше цікавих пропозицій. А Іллюша вимагав маминої уваги попри все.

Катя Осадча показала всіх трьох синів

Нині всі материнські турботи забулися. Хлопець виріс красенем та розумником. Вже навчається у престижному американському виші на 3 курсі. 21-річний Ілля опановує сферу ІТ, тож сподівається невдовзі стати корисним для України, застосувавши знання для її розвитку.

Катя Осадча показала всіх трьох синів

Зрідка старший син Осадчої навідується до Києва, щоб відвідати матусю та двох молодших братів, яких просто обожнює. Так сталося, що мама парубка зустріла друге кохання, вийшла заміж за колегу по каналу “1+1” Юрія Горбунова й народила один за одним ще двох синів.

Попри те, що має щільний робочий графік, Катерина завжди виділяє час на спілкування та ігри з 6-річним Іванком та 2-річним Данилком. Вони й на вулиці бавляться, активно рухаючись. І вдома не марнують час дарма. Допоки молодший займається розкладанням пірамідок за кольорами, старший Горбунов має завдання складніше – збирає з конструктора танчики.

Катя Осадча показала всіх трьох синів

Якщо уважно вдивитися в обличчя трьох братів, можна відзначити, що Ілля та Данилко більше схожі на матусю. А в Іванка переважають татові риси. Втім, хлопчики ще зростають, тож надалі, можливо, картина кардинально зміниться.

Осадча з дитинства зростала з братом. Тепер у неї троє синів. Вона просто не уявляє, що таке ляльки й інші дівчачі атрибути. От машинки – це те, що зустрічається довкола ведучої весь час.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.