Материнська карма сестер Сумських: куди і чому зникли доньки Ольги та Наталії Тоня Паперна і Дарина Мамай

Світ шоу-бізнесу завжди приховує в собі маловідомі історії та складні відносини. У центрі уваги стають родини, які, здавалося б, повинні бути ідеальними, але на справді переживають чималі труднощі.

Ольга та Наталія Сумські, відомі та талановиті сестри українського театрального світу, не є винятком. Останнім часом зростає цікавість до долі їхніх старших доньок – Тоні Паперної та Дарини Мамай.

Обидві сестри Сумські мають доньок від перших шлюбів. Дівчата Тоня та Дарина вже дорослі, та відносини з матерями виявилися не такими, які вони б хотіли бачити.

Важко сказати зараз, в чому причина таких стосунків. Можливо в тому, що бувши часто на сцені або зайнятими у творчих проєктах, сестрам Сумським було важко збалансувати піклування про своїх доньок з власними кар’єрними амбіціями. Постійні знімання, гастролі та цілковите служіння мистецтву не дозволяли їм приділяти донькам достатньо уваги. Така самовіддача улюбленій справі може бути важкою для будь-якої родини, в тому числі й для сестер Сумських.

Ольга та Тоня

Тоня Паперна, дочка Ольги Сумської, зіркової актриси, завжди стояла на своїй власній хвилі. Вона не тільки успішна у своєму дорослому житті, але і вибрала незалежний шлях. Як відомо, вона заміжня за росіянином, має 2 дітей, живе та працює у країні-агресорці й ніколи не засуджувала агресивні дії росії. Через це відносини з матір’ю, яка змушена виправдовувати її хіба що не у кожному інтерв’ю, стали якщо не напруженими, то принаймні прихованими від широкого українського загалу.

Ольга Сумська та Антоніна Паперна
Ольга Сумська та Антоніна Паперна

Наталія та Дарина

Дарина Мамай, донька Наталії Сумської, також постала з труднощами взаємин з матір’ю. Вона, подібно Тоні, обравши свій шлях, починала розвиватися у сфері мистецтва, але після смерті чоловіка припинила роботу і разом з 13 донькою повністю знаходиться на утриманні зіркової матері. Про це в одному з інтерв’ю розповідала пані Наталія.

Донька Наталії Сумської Дарина Мамай
Донька Наталії Сумської Дарина Мамай

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.