Зіркові коханки та розлучниці, які про це не шкодують: Марічка Падалко, Полякова і Сумська, Тоня Матвієнко

Шоу-бізнес завжди окутаний аурою таємничості, а романтика на екрані часто перетинається з реальними перипетіями зірок. Деякі відомі особистості знаходять своє щастя, обираючи найменш прямий шлях.

Зіркові леді часто вступають у відносини з чоловіками, які вже перебувають у шлюбі.

Марічка Падалко та Оля Полякова

Однією з таких жінок є Марічка Падалко, яка, була відома як щаслива телеведуча, але вона вибрала інше кохання, попри статус свого коханого Єгора Соболєва, який перебував у шлюбі на момент їхнього знайомства. Щобільше, у Єгора вже була малолітня донька, яку він просто обожнював. Але брехати й таємно зраджувати своїм партнерам ні Марічка, ні Єгор не хотіли. Тому вони побралися між собою, коли розлучилися з колишніми. Зараз вони мають 3 дітей та вважаються міцною та щасливою родиною.

Ще однією жінкою, що вибрала кохання, всупереч різниці у шлюбному статусі та віці, стала Ольга Полякова. Вона була зовсім юною, коли стала коханкою відомого та заможного підприємця Вадима Буряковського. Настоювати на його розлученні з дружиною у першому шлюбі, співачка почала, коли завагітніла. Після того пара вирішила побудувати свою власну родину. Оля не шкодує про свій вибір і маючи двох прекрасних спільних доньок, завжди  упродовж багатьох років говорить про свого чоловіка з обожненням.

Ро
Родини Марічки Падалко та Оля Полякової

Ольга Сумська та Тоня Матвієнко

Ольга Сумська свого часу також вирішили дати шанс своїм почуттям, не дивлячись на складні обставини. Вона була тоді заміжні за популярним у ті часи актором Євгеном Паперним і мала доньку від нього, але кохання до колеги Анатолія Борисюка, який також не був вільним, змусило її круто змінити долі свої та своїх партнерів.

Про шлюб Тоні Матвієнко, яка на думку багатьох розлучила Арсена Мірзояна з дружиною та синами, свого часу не говорив тільки лінивий. Втім співачка не побоялась вийти за рамки стандартних норм і слідувати власним бажанням. В результаті от вже кілька років пара проживає у щасливому шлюбі та виховує спільну доньку Ніну.

Родини Ольги Сумської та Тоні Матвієнко
Родини Ольги Сумської та Тоні Матвієнко

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.