Нікіта Добринін сповістив про новий роман: колишня Даша Квіткова не стрималася й прокоментувала новину

Після розлучення Даші Квіткової з Нікітою Добриніним блогерка першою заговорила про нові стосунки. Тепер дійшла черга й до чоловіка. Чи ревнує колишня до наступниці?

Прихильники Даші Квіткової та Нікіти Добриніна з цікавістю спостерігали в Інстаграмі за життям зіркової пари, яка склалася на шоу “Холостяк 9”. Щиро раділи, коли в подружжя з’явився первісток.

Чи ревнує Даша Квіткова Нікіту Добриніна до нової пасії

Та щастя виявилося недовгим. Про розрив стосунків першою сповістила Квіткова, відзначивши, що вони вже півтора тижня не живуть разом. Даша сама попросила Нікіту пожити трохи окремо, щоб розібратися в почуттях.

Він зібрав речі й пішов. Натомість такого жаданого примирення не відбулося. Подружжя розпалося. Вони навіть офіційно оформили розлучення. Щоправда, весь час спілкуються, оскільки мають спільного синочка.

Чи ревнує Даша Квіткова Нікіту Добриніна до нової пасії

Квіткова натякає підписникам на нове кохання. Щоправда, свого обранця показувати не поспішає. А про Нікіту ходять протилежні чутки. Після того, як чоловік з’явився на премію Музвар у супроводі блогерки Чари Хорив, усі запідозрили стосунки між ними.

Добринін спочатку не підтверджував це. Навіть викладав світлини з кафе, де обличчя дівчини не було видно. Та уважні фоловери за одягом та телефоном визначили, що обід Нікіта розділив таки з Чарою.

Чи ревнує Даша Квіткова Нікіту Добриніна до нової пасії

Звісно, широкий загал цікавило, як до захоплення колишнього благовірного поставиться Квіткова. Дівчину запитали про це в мережі. Даша коротко прокоментувала, що бажає Нікіті щастя, але обговорювати цю тему не збирається – має купу власних невідкладних справ:

“Головне, щоб він був щасливий. Ну, а в мене багато своїх справ, про які мені хочеться думати”.

Шлюб Даші з Нікітою тривав 3 роки. До цього вони були знайомі ще два роки. Та тривалість стосунків не стала на заваді розлученню. Кожен розпочав своє життя.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.