Стало відомо, заради кого розлучився лідер гурту “Без обмежень”: Танчинець записав дует з відомою співачкою

Новина про розлучення Сергія Танчинця з дружиною після 15 років шлюбу надзвичайно спантеличила фанів. Раніше музикант присвячував усі пісні благовірній. Тепер у нього з'явилася нова муза.

Фронтмен гурту “Без обмежень” та Tayanna записали спільний дует. Сюжет доволі романтичний, містить сповіді двох людей, надзвичайно прив’язаних один до одного. Взагалі-то пісня була написана ще 2021 року. Таяна сама запросила Сергія заспівати разом.

Сергій Танчинець і Tayanna тепер разом?

Демку записали ще тоді, а презентацію довелося відкласти, оскільки обоє артистів мали власні графіки концертів. Урешті це сталося. Співачка написала пісню, ще до розставання зі своїм коханим. Певно, відчувала, що чоловік видає себе за іншу людину. От і виклала всю гаму почуттів у мелодії та словах.

Сергій Танчинець і Tayanna тепер разом?

Нині Сергій Танчинець і Tayanna абсолютно вільні, тож можуть віддатися власним почуттям без жодних обмежень. Відеоряд знято на чорному тлі. З декорацій є лише світле крісло, в якому по черзі сидять виконавці. В деяких сценах вони перебувають у кадрі разом, і Tayanna у легкій сукні на бретельках ніжно горнеться до музиканта.

Сергій Танчинець і Tayanna тепер разом?

Сергій Танчинець нажив із дружиною Ганною двох дітей. От тільки до 15-річчя шлюбу пара не дотягнула кілька місяців. Музикант у вересні сповістив про намір розлучитися. Дружина нині перебуває в Японії разом із сином та донькою. Можливо, саме відстань стала на заваді їхньому коханню.

Співачка пережила розставання з коханим у липні. До цього була певна, що це чоловік на все життя. Бойфренд навіть записував усі її бажання, а потім поступово виконував. На річницю стосунків влаштував сюрприз, адже якимось дивом організував концерт на фортепіано просто в горах.

Можливо, саме Сергій допоможе колезі врешті відпустити ситуацію і більше не мріяти повернути те, що дійшло до логічного завершення. А Таяна підтримає чоловіка після тяжкого розлучення.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.