Наталя Могилевська показала свій заміський будинок: до блекауту все готове – дрова, акумулятор, консервація

Наталя Могилевська має квартиру в Печерському районі Києва. Та ще восени 2020 року артистка вирішила позбутися міського шуму. От і зняла собі комфортний екологічний будинок, виготовлений з дерева.

Котедж розташований на Осокорках у дачному масиві. Звідти до Дніпра як рукою сягнути. Попервах Наталя планувала пересидіти ковідний карантин і восени повернутися в столицю.

Як виглядає будинок Наталі Могилевської

Та, як бачимо, Могилевська залишилася й не прогадала. Тепер артистка активно готується до зими. В Інстаграмі можна побачити всі етапи підготовки.

Як виглядає будинок Наталі Могилевської

Наталя поділилася, скільки у неї дров. Причому вони у господині трьох видів. Тож узимку не замерзатиме – топитиме камін, навіть якщо будуть вимикати світло.

Як виглядає будинок Наталі Могилевської

На випадок, якщо не працюватимуть магазини, хазяєчка зробила тушкованку, закрутила грибочки та городину. Сама співачка весь час сидить на дієтах, але добре пам’ятає зиму 2022 року, коли у неї поселилася вагітна сестричка та мешкало ще дев’ятеро людей. Тож навчена гірким досвідом Наталя тепер виправилася – буд чим пригостити непрошених гостей.

Як виглядає будинок Наталі Могилевської

Запас свічок залишився ще з торішньої зими. А ще в оселі є акумулятор із саморобними лампочками. Такий подарунок зірці зробили самі винахідники.

Як виглядає будинок Наталі Могилевської

Будинок у знаменитості хоч і невеликий, але двоповерховий. Є невеликий дворик та тераса з японськими ліхтариками. Простежити за зіркою з вулиці практично неможливо, адже довкола високий паркан. Хіба що є шанс побачити зірку під час прогулянки з лабрадором на прізвисько Ая.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".