Українсько-американський красень: Лілія Подкопаєва показала свого названого сина Вадима у день його 18-річчя

Лілія Подкопаєва стала мамою прийомного сина Вадима у 2006 році. Тоді хлопчику був всього один рік. А нещодавно Вадим відсвяткував свій 18-й день народження.

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва на своїй сторінці в Інстаграм зворушливо привітала свого названого сина Вадима з 18-річчям. Жінка похвалила іменинника за успіхи у навчання і побажала йому насолоджуватися кожною хвилиною життя.

Сину, сьогодні 18! Насолоджуйся кожною миттю свого часу

, – написала Подкопаєва.

Також олімпійська чемпіонка похизувалася тим, що зараз її син успішно закінчує американську школу і вже вступив у престижний університет і навіть став володарем стипендії, що вказує на високі знання хлопця.

Лілія опублікувала ряд фотознімків з сином, показавши, яким красенем він виріс.

Чому Лілія Подкопаєва усиновила Вадима

Особисте життя Лілії Подкопаєвої дуже бурхливе і заплутане. Вона довгий час не могла побудувати гармонійні сімейні стосунки з чоловіками і неодноразово ходила під вінець, а потім розлучалася.

Так, першим чоловіком Подкопаєвої став донецький бізнесмен Тимофій Нагорний. Вони одружилися у 2004 році. Протягом двох років молодята намагалися стати батьками та у них ніяк це не виходило. Подружжя відвідували кращих лікарів, проходили дороговартісне лікування та все було дарма. Коли надія стати батьками почала згасати, подружжя наважилися на усиновлення. Так, в їхній сім’ї з’явився той самий хлопчик Вадим. Подкопаєва і Нагорний усиновили маля з дитячого будинку, коли йому було 8 місяців. І тоді трапилось справжнє диво. Буквально відразу Лілія Подкопаєва завагітніла і вже через 9 місяців народила здорову дівчинку, яку назвала Кароліною.

Лілія Подкопаєва з дітьми
Лілія Подкопаєва з дітьми

Варто відзначити, що у 2009 році Подкопаєва розійшлася зі своїм чоловіком Тимофієм Нагорним. У 2011-му гімнастка вийшла заміж вдруге за бізнесмена Віктора Костирка. Та і цей шлюб виявився не довготривалим. Втретє Подкопаєва вийшла заміж у 2018 році за бізнесмена Ігоря Дубинського і згодом народила ще одну донечку. Зараз Подкопаєва з чоловіком та дітьми проживає у США.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.