Руслана Лижичко облаштували з чоловіком не будинок, а електростанцію: чим закінчилася епопея з вітряками

Напевно, ніхто в Україні не може похвалитися таким будинком, як Руслана Лижичко. Співачка з чоловіком звели щось грандіозне в плані архітектури та розмірів.

За повідомленнями ЗМІ, переможниця “Євробачення 2004” Руслана Лижичко нині мешкає в Туреччині. Зірка збирається у Різдвяний тур містами іспанськими та швейцарськими містами. А в Україні на артистку чекає її дивовижний дім, збудований за останнім словом техніки.

Руслана Лижичко з Олександром Ксенофонтовим звели екобудинок

Відразу після перемоги на “Євробаченні” гонорари Руслани злетіли чи не до небес, тож вони з чоловіком змогли собі дозволити замахнутися на грандіозний проєкт власного житла.

Будинок у Лісниках під Києвом займає площу 2 тис.кв.м. На прибудинковій території розміщено аж 160 сонячних батарей, а ще 10 вітрогенераторів. Олександр Ксенофонтов надихнувся ідеєю енергозаощадження і втілив її у життя.

Руслана Лижичко з Олександром Ксенофонтовим звели екобудинок

Електроенергії подружжя виробляло стільки, що навіть продавало її державі за “зеленим” тарифом, отримуючи непоганий щомісячний прибуток. При цьому сплачувати за газ родині не потрібно зовсім.

У чималому будинку на 4 поверхи є кілька музичних студій, спортзал великих розмірів, танцювальна зала, підземний басейн на 25 м. Перший поверх облаштували під житло. Тут кухня, спальні, вітальня з гарним каміном. На обійсті є чималі теплиця та сад.

Руслана Лижичко з Олександром Ксенофонтовим звели екобудинок

Потяг до екологічності зіграв із власниками екобудинку поганий жарт. Так сталося, що у 2017 році блискавка влучила у будівлю, частково зруйнувавши перекриття. Було пошкоджено електричні щитки та інше обладнання. Згодом електрику відновили.

Популярне

Схожі статті

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.