Сходив у барбершоп: Олег Винник вперше за довгий час показався на вулиці в Німеччині (ФОТО)

Відомий український артист Олег Винник вперше за довгий час вийшов на зв'язок. Знаменитість прогулявся вулицями Німеччини, де зараз і живе з дружиною.

Олег Винник, відомий український артист, після початку повномасштабної війни припинив вести особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм і зосередився на важливих для себе речах. Знаменитість за кордоном лікується від невідомої хвороби, але і про рідну країну не забуває. Так, наприклад, нещодавно співак зустрівся з волонтерами та передав допомогу українським військовим.

Як зараз виглядає Винник

На сторінці офіційної представниці Олега Винника Валерії Барон з’явився новий допис, в якому вона розповіла, як минула зустріч. Крім того, голова фан-клубу артиста показала, як він сьогодні виглядає. Варто зазначити, що зачіска та борода співака виглядають доглянутішими, а його яскрава та широка усмішка натякають на те, що зі здоров’ям артиста вже все набагато краще.

Помічниця Олега Винника Валерія Барон показала його свіжу фотографію та розповіла про нього
Помічниця Олега Винника Валерія Барон показала його свіжу фотографію та розповіла про нього

Нагадаємо, що відомий український артист Олег Винник після початку повномасштабної війни ще не повертався до України. 24 лютого знаменитість вже перебував за межами рідної країни, а причиною стала потреба лікуватись. Про це артист розповів у першому та поки що єдиному інтерв’ю за часів великої війни. Разом зі своїми дружиною та сином артист оселився у Німеччині.

Що відомо про Олега Винника та де він перебуває після початку повномасштабної війни
Що відомо про Олега Винника та де він перебуває після початку повномасштабної війни

До слова, у новому інтерв’ю Олег Винник розповів і про свою хворобу. Знаменитість не називав точного діагнозу. Втім, артист зазначив, що має рідкісне захворювання, від якого у Німеччині страждає дуже мало людей. Разом із тим, продовжив знаменитість, він проходить курс лікування та стежить за власним здоров’ям у передових клініках.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.