Роман із Лідією Таран, Іреною Карпою та невдалий шлюб Андрія Хливнюка: “Це була складна історія”

З журналістами Андрій Хливнюк воліє розмовляти виключно про творчість, а особисте тримає за сімома печатками. Все ж деякі подробиці по крупинках вдалося зібрати, щоб дізнатися більше про зірку.

Про романи з лідером “Бумбоксу” Андрієм Хливнюком полюбляють пригадувати ведуча Лідія Таран, письменниця Ірена Карпа, діджейка Яна Алтухова. Саме Яні свого часу музикант присвятив безсумнівний хіт “Вахтерам”, надихнувшись враженням від заборони пройти до дівчини.

Чому Андрій Хливнюк розлучився з дружиною

Вони зустрічалися 4 роки. Згодом Алтухова сама стала ініціаторкою розставання. Натомість одружився Хливнюк з донькою ексголови “Нафтогазу” Ганною Копиловою. У 2010-му вони зіграли весілля й невдовзі стали батьками. Первістка назвали Ванею. За 3 роки родина поповнилася донечкою Сашею.

Чому Андрій Хливнюк розлучився з дружиною

Маючи за плечима педагогічну освіту, Андрій ловив себе на думці, що не зовсім правильно виховує дітей. Його лякали не стільки їхні запитання, як власні відповіді на них. Музикант з усіх сил намагався не кричати й не опускатися до дитячого рівня. З іншого боку не хотів ставати для дітей отим злючим вахтером із сусіднього під’їзду.

Діти Андрія Хливнюка

Ганна займалася зніманням рекламних роликів, потім перемкнулася на кліпи. Саме дружина зняла чоловіку відеоряд на композицію “Колишня”, а ще Копилова співпрацювала з Джамалою у кліпі “Крила”.

Діти Андрія Хливнюка

Хливнюк чимало пісень опосередковано присвятив дружині. А жінка все чекала, коли на світ з’явиться конкретний хіт “Аня, о, Аня!” Але так і не дочекалася. У листопаді 2021 року стало відомо про слухання судової справи щодо розлучення Андрія з дружиною. Ініціатором стала Копилова. Обоє попросили провести слухання за їхньої відсутності.

Певний час після розпаду сім’ї музикант утішався в обіймах моделі Наталі Гоцій, та згодом й ці стосунки зійшли нанівець.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.