Завітаємо на кухню до Наталі Могилевської та Каті Осадчої: хто активно готує, а хто обмежується чайком

Наталя Могилевська та Катя Осадча частенько постять в Інстаграмі свої кухні. Щоправда, одна з зірок користується причандалами для приготування їжі, а інша переважно обмежується чайком.

У ведучої Каті Осадчої та співачки Наталі Могилевської є будинки у передмісті Києва. Якщо погортати стрічку в соцмережі, можна побачити не лише, як виглядають котеджі зовні, але й усередині.

Наталя Могилевська показала кухню

Деякі трансляції зірки ведуть прямо з кухонь, тож можемо повною мірою насолодитися інтер’єром та дізнатися меню, до якого найчастіше схиляються ці дві знаменитості.

Наталя Могилевська показала кухню

Перше, що впадає в око, – ідеальна чистота. Все розкладено по своїх місцях і складається враження, що жінки нічим не користуються.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська показала кухню

Насправді це не так. Он ми бачимо Наталю Могилевську, яка сидить за столом. Артистка розклала довкола себе атрибути для чайної церемонії, розповідає підписникам і показує, як правильно заварити чай у термосі, щоб можна було зігрітися довгого робочого дня.

Наталя Могилевська показала кухню

Катя Осадча

Катя Осадча показала кухню

У колишньої ведучої “Світського життя”, на відміну від Могилевської, є велика сім’я – чоловік Юрій Горбунов та троє синів. Щоправда, старший Ілля рідко навідується в материнську оселю, оскільки здобуває вищу за океаном.

Катя Осадча показала кухню

Та решта рідні присутня вдома щодня. От і доводиться Катерині закатувати рукави та готувати різноманітні наїдки. Кухня в будинку простора, обладнання є на всі випадки життя.

Катя Осадча показала кухню

Царина жінки переходить у їдальню з великим білим столом, де поміститься не лише родина, а й численні гості. Просто звідси можна потрапити на терасу.

Катя Осадча показала кухню

Тож літньої днини наїдки, зготовлені дбайливими Катрусиними руками, можна подавати прямо на свіже повітря.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.