Лілія Ребрик переплюнула відомих городниць Тіну Кароль та Марічку Падалко: встановила у себе на дачі теплицю

Здається, армії городниць серед зіркових господинь додалося. До вже всім нам добре відомих покопирсатися в земельці Тіни Кароль та Марічки Падалко додалася ще й Лілія Ребрик.

Тіна Кароль

Майже 10 років тому співачка перебралася жити в Зазим’я, де довкола 3-поверхового маєтку є чимала територія. Дбайлива хазяєчка розподілила її не лише під газон та трояндову клумбу. Виділила місце й для городини й саду.

Зірки, що полюбляють городні роботи

Тепер співачка регулярно хвалиться у мережі результатами власної праці. Навесні збирає урожаї полуниці з черешнею. Ближче до осені збирає на городі кабачки, помідори, огірки. Усе своє, екологічно чисте.

Марічка Падалко

Приклад Кароль успадкувала й ведуча з каналу “1+1”. Раніше Марічка вважала себе дитиною асфальту. Тепер же все літо не вилазить із дачного будинку в селі Горбовичі. Довкола ошатного 2-поверхового будинку зростає чимало троянд та інших квітів.

Зірки, що полюбляють городні роботи

Раніше жінка займалася виключно внутрішньою оздобою житла, а прибудинкову територію упорядковував чоловік. Тепер, коли Єгор Соболєв захищає країну в ЗСУ, Падалко забула про манікюр й подалася на город. Знаменитість ретельно вивчає прогноз погоди в очікуванні дощу та мріє замінити дротову газонокосарку на бездротову.

Лілія Ребрик

До когорти городниць додалася ще одна ведуча. Попри те, що перебуває в очікуванні третьої донечки, Лілія турбується про здорове харчування дитинки вже зараз. Разом з Андрієм Диким придбали й встановили на обійсті теплицю.

Зірки, що полюбляють городні роботи

Добудувати будинок у Макарівському районі руки поки не дійшли, а виростити ранні овочі знаменитість сподівається вже наступної весни. Копирсатися в землі телеведучій дуже сподобалося. Вона радіє, мов дитинка, кожній ягідці, фрукту чи овочу на власній ділянці.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.