Українська Хюррем Султан 2023: Леся Нікітюк приміряла образ Мер’єм Узерлі з “Величного століття”

Українська телеведуча Леся Нікітюк приміряла образ Мер'єм Узерлі з серіалу "Величне століття". Реакція підписників, які порівнюють Лесю з героїнею турецького серіалу.

В українському шоу-бізнесі з’явилася справжня “Хюррем Султан” – Леся Нікітюк, яка вразила своїм витонченим смаком, примірявши образ Мер’єм Узерлі, відомої акторки з серіалу “Величне століття”. Українська телеведуча Леся Нікітюк часто ділиться зі своїми прихильниками різними стилями. Недавно зірка поділилась публікацією в Instagram, де вона приміряла новий образ.

На відео Леся представлена в ніжному светрі з глибоким вирізом, який ідеально підкреслює її жіночність. Довге, руде та хвилясте волосся додає їй витонченості. Телеведуча передає через публікацію свій настрій, підписавши її у своєму дусі: “Роксолеся. Сучасне століття. Скоро…”

Підписники не змогли залишити це без уваги та продовжують засипати компліментами не лише щодо її зовнішньої привабливості, але й порівнюють з неперевершеною Мер’єм Узерлі з “Величного століття”. Фанати Лесі активно висловлюють свої враження:

  • З такою Роксолесею можна йти у похід на загарбників! Щоб вони там всі згоріли.
  • Клас! Справді схожа!
  • Схожа на Гюрем.
  • Шикарна! Вам підходить все.
  • Ви завжди були схожі на Роксолану.
Українська Хюррем Султан 2023

Це не перший раз, коли Леся експериментує з образами. Раніше вона вражала свою аудиторію образами легендарної Мерилін Монро. Зірка була в напівпрозорій сукні ніжного кольору.

Леся Нікітюк вкотре приміряє новий образ

Образ української письменниці Лесі Українки. Знімки були зроблені під час зйомок серіалу, що так і не вийшов.

Леся Нікітюк вкотре приміряє новий образ

Образ співачки Ані Лорак. Гладке рівне волосся, яке дуже любила актриса.

Леся Нікітюк вкотре приміряє новий образ

Леся Нікітюк вдало демонструє творчий підхід до власного стилю та вміння перевтілюватись. Телеведуча завойовує серця шанувальників своєю щирістю та простотою, що робить її однією з найулюбленіших українських знаменитостей для багатьох.