Ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва втратила голос, яким заробляє на життя: “Встигла наговоритися”

Надія Матвєєва поділилася публікацією на своїй сторінці в Instagram про те, що тимчасово втратила голос через вірус, але залишається позитивною та щасливою.

Відома телеведуча Надія Матвєєва поділилася дописом на своїй сторінці в Instagram, повідомивши своїм підписникам, що тимчасово втратила голос через вірус, яким вона захворіла. У своєму дописі вона зазначила, що, попри це, є щасливою, оскільки встигла провести час з близькими людьми та обмінятися з ними хорошими емоціями.

“На сьогодні я тимчасово без голосу (такий трапився вірус). І щаслива, тому що вчора встигла зустрітися – наговоритися з близькими мені за духом та світоглядом людьми”, поділилася телеведуча.

У своїй публікації Надія Матвєєва додала декілька фотографій, на яких вона разом з близькими друзями та звернулась до них з теплими словами.

“Лала, обіймаю тебе подумки щохвилини і сподіваюся, що мої міркування, якими я аж занадто з ентузіазмом з тобою ділилася, підуть куди тобі треба. Микола, ти мій, наш герой. Радію, що мій тріндьож час від часу спричиняє твою усмішку, така “магія” мені до душі”, подякувала ведуча своїм близьким.

На цих знімках також помітно чотириногих друзів Надії – собачок Руни, Семі та Люсі. Телеведуча з теплотою згадала і їх:

“Пробачте за пафос, розбавляю його Руною, Семі і Люсі”.

Надія закінчила свій допис побажанням для всіх, триматися біля тих, кого любите і кому довіряєте. Прихильники відомої телеведучої висловили свою підтримку у коментарях:

  • Надя, одужуйте швидше!
  • Кажуть, що при такому вірусі допомагає мовчання і тепле вино.
  • Дуже теплі і позитивні фото.
  • Так мило.
  • Які ви гарні, песики довольні.
Надія Матвєєва втратила голос, яким заробляє на життя
Надія Матвєєва втратила голос, яким заробляє на життя

Надія Матвєєва продовжує отримувати підтримку та побажання швидкого одужання від своїх підписників під час важкого для неї стану. Вона з любов’ю ставитися до свого оточення і підкреслює важливість душевних відносин з близькими, що на сьогодні є важливим.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.