Услід за Тіною Кароль та Марічкою Падалко Лілія Ребрик купила заміський будинок: “Ми його назвали дім мрії”

Напередодні великої війни подружжя Лілія Ребрик та Андрій Дикий придбали собі будинок під Києвом. Що з ним сталося, і в якому стані нині перебуває нерухомість?

Ведуча Лілія Ребрик розповіла про долю будинку, який родина придбала в Київській області перед повномасштабним вторгненням. Справу з купівлею нерухомості було залагоджено в листопаді 2021 року.

Подружжя не збиралося перебиратися туди жити зі столичної квартири. Тож нагальної необхідності в цінному придбанні не було. Натомість вирішили облаштувати “Будинок мрії” й активно взялися упорядковувати нову оселю.

Як виглядає будинок Лілії Ребрик

Кожен висловлював ідеї щодо організації ремонту та прилеглої території. Всі збиралися гуртом й обговорювали, що де буде і як.

Нині все так і залишається на рівні планів. Дуже багато робіт ще слід завершити. Придбали ж просто коробку, яку слід довести до ладу. Коли вони повернуться до розв’язання цього питання, незрозуміло.

Як виглядає будинок Лілії Ребрик

У родини, що перебуває в очікуванні третьої донечки, є ще дача в Макарівському районі. У перші дні бомбардування столиці вони втікали з Києва, у бік Чернівців, де мешкають батьки знаменитості. Була думка перечекати цей жах на дачі, але, на щастя, поїхали далі.

Тепер Лілія похвалилася в Інстаграмі покупкою теплиці. Де її встановили – на дачі чи біля майбутнього будинку мрії – ведуча не сповістила. Натомість похвалилася, що родина останнім часом дуже сильно захопилася вирощуванням городини, фруктів та квітів.

Як виглядає будинок Лілії Ребрик

Як вагітна жінка збирається поратися з земелькою, залишається незрозуміло. Звісно, до весни Лілія вже має народити. Але ж буде зайнята доглядом за крихіткою. Певно, всі тепличні роботи доведеться взяти на себе Андрію та старшим донечкам Діані та Поліні.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?