“Мене впізнайте ви, Маестро”: як живе головний композитор Алли Пугачової Раймонд Паулс? Постарів та овдовів

За радянських часів цей композитор був чи не найпопулярнішим серед інших. Його пісні слухали по телевізору та записували на бобінні магнітофонні касети, їх співали, під них танцювали.

Особливо плідною була його робота разом з найяскравішою зіркою естради Аллою Пугачовою та молодою співачкою Лаймою Вайкуле. Обидві виконавиці до цього часу говорять про маестро з вдячністю та зауважують, що частково завдяки тому репертуару, над яким працював Раймонд Паулс, вони досягли вершини естрадного Олімпу.

Ра
Як живе головний маестро радянської естради Раймонд Паулс

Так у нещодавньому інтерв’ю Вайкуле назвала його “мафією у хорошому сенсі”, маючи на увазі, що слава композитора давно набрала глобального масштабу, його ім’я відомо всьому світу, а сам він став символом цілої епохи.

“Я вже не хазяїн на цій сцені, а гість”

Цього року Раймонду Паулсу виповнилося вже 87. Він, як і раніше, мешкає у Ризі в Латвії, а опікується ним його єдина донька Анете.

Свого часу Паулс був кумиром багатьох радянських жінок, але прожив усе своє життя з однією коханою дружиною майже 60 років. Та нещодавно вона померла, залишивши маестро одинаком. Втім, музикант продовжую триматися та жити.

“Мені подобається на роялі грати. Що трапляється, те і граю. Можу все виконати, навіть класику, якщо захочу. Рояль — це моє життя. Що я можу ще? Так і прожив…”,- розповідає Раймонд про себе сьогоднішнього.

Відомо, що зараз він намагається не брати участі у великих концертах та гучних заходах. Все це для нього вже у минулому.

Останнім часом дехто дорікає композитору за його нейтральну позицію стосовно подій в Україні. На це він каже, що нічого коментувати не бажає. До речі, його покійна дружина родом з української Одеси, але на питання ким вона себе вважає росіянкою чи українкою, відповідала: “Одеситкою”.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.