Настя Каменських вигуляла сукню за кордоном: цей образ сподобався не всім її шанувальникам (ФОТО)

Настя Каменських представила свою нову пісню "Tu y Yo" у США. Зірка здивувала прихильників красивими образами, які ідеально підкреслили її фігуру. Про реакцію прихильників та підтримку Потапа.

Українська співачка Настя Каменських продовжує завойовувати серця слухачів не лише на території України, але й за кордоном. Протягом останніх декількох днів вона представляє свою нову пісню “Tu y Yo” в Сполучених Штатах Америки. Користуючись можливістю, у студії зірка розповідає про складну ситуацію в Україні. Яскравими емоціями ділиться сама артистка, наголошуючи, що це чудова нагода розповісти світові про свою країну.

На своїй сторінці в Instagram Настя часто ділиться знімками зі студії, де надає інтерв’ю та проводить час разом із відомими ведучими. На фотографіях видно, як співачка насолоджується робочим процесом.

Нещодавно Каменських вразила своїх шанувальників, показавши себе в чорному шкіряному платті, яке ідеально підкреслило її красиву фігуру. Звісно ж, шанувальники цього не залишили непоміченим і засипали зірку компліментами у коментарях під публікаціями.

Настя Каменських вигуляла сукню за кордоном
Настя Каменських вигуляла сукню за кордоном

Сьогодні Настя вкотре зачарувала своїх прихильників, з’явившись у такому ж самому платті, але цього разу білого кольору. Порівняння цих двох образів не обійшлося без уваги фанатів та критиків.

Настя Каменських вигуляла сукню за кордоном
Настя Каменських вигуляла сукню за кордоном

Зараз зіркова пара знаходиться в Маямі, Флорида, де Потап і Настя представляють нову іспанськомовну композицію “Tu y Yo” в одній із місцевих телепередач. Потап активно підтримує свою дружину та ділиться її успіхами. Також його можна побачити на багатьох публікаціях на сторінці Насті Каменських.

Настя Каменських вигуляла сукню за кордоном
Настя Каменських вигуляла сукню за кордоном

Не зважаючи на успіх, яким ділиться пара, нещодавно вони стикнулися із хвилею обурення та критики зі сторони підписників через свій виїзд за кордон. Нагадаємо, що також були чутки про проблеми у відносинах подружжя, які були спростовані.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.