Леся Нікітюк потроху втрачає особистість: то уявить себе лялькою Барбі, то Мерилін Монро, то Роксоланою

Невгамовна Леся Нікітюк весь час дивує шанувальників власними перевтіленнями. Тільки останнім часом перетворилася на Барбі, Мерилін Монро та українську султанку Роксолану.

Барбі

Надихнувшись фільмом “Барбі”, Леся Нікітюк й собі вирішила надіти на себе все рожеве. Ще й напарницю собі для цієї витівки знайшла. Іра Гатун вбралася у костюм далеко не гламурного пупса. У підсумку вийшов цілий Instagram-серіал за участі двох знаменитостей.

Леся Нікітюк – майстриня перевтілень

У своєму дитинстві Леся не встигла побавитися з Барбі, хоча мріяла. Першу китайську ляльку-підробку змогла дозволити собі лише в 19 років. А на 35-річчя отримала в подарунок справжню красуню. Тепер же погралася в образ живої рожевої дівчинки досхочу.

Мерилін Монро

Схоже, подібна практика припала Нікітюк до вподоби. І ось уже ми бачимо блондинку в сукні Мерилін Монро. Слід відзначити, що Мерилін у виконанні Лесі вийшла не гірша за оригінал, а місцями навіть краща.

Леся Нікітюк – майстриня перевтілень

Довелося не лише у відповідну сукню вбратися, але й зробити ретро-макіяж зі стрілками на очах та яскраво червоною помадою на губах, а ще накрутити волосся такими ж локонами, як були в Монро. Компліментів у такому прикиді ведуча зазнала не лише від підписників, але й від колег.

Роксолана

В турецькій версії наша стрічка “Роксолана” перетворилася на “Величне століття”. А головна героїня стала Хюррем Султан. Леді Ле й тут не змогла стриматися, щоб не спародіювати образ Мер’єм Узерлі.

Леся Нікітюк – майстриня перевтілень

Світлину Леся підписала у своєму дусі з гумористичною ноткою:

“Роксолеся. Сучасне століття. Скоро…”

Що на фанів знаменитості очікує незабаром, Нікітюк, на жаль, не сповістила, дотримавшись інтриги. Чекатимемо від зірки нових несподіваних перевтілень.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.