Афрокосички та український національний одяг: Джамала поєднала два стилі на обкладинці глянцю (ФОТО)

Джамала прикрасила головну обкладинку канадського журналу "Ukrainian People". Артистка вразила своїх прихильників вражаючим образом та розповіла про робочу атмосферу.

Відома українська співачка Джамала вкотре потрапляє на головну сторінку світових медіа. На цей раз зірка позувала для різдвяного номера канадського журналу Ukrainian People, створивши неперевершений образ у національному стилі. Артистка поділилася деталями творчого процесу.

Її надзвичайно красивий вигляд зачарував прихильників. Тому вони виражали зірці слова підтримки та вдячність за творчість.

Джамала поєднала два стилі на обкладинці глянцю
Джамала поєднала два стилі на обкладинці глянцю

На фотографіях Джамала представлена у вражаючому новому образі, з довгими афрокосичками, вишуканими головними аксесуарами та у сорочці українського традиційного стилю. У своєму зверненні до фанатів, співачка розповіла, що прагнула поєднати елементи аутентики з сучасністю, оскільки має пристрасть до цікавих стилізацій.

Джамала розповіла про зйомку на обкладку, додавши про гарну робочу атмосферу, що відчувалась під час фотосесії. Знаменитість висловила свою подяку за можливість представляти Україну в такому унікальному вигляді на міжнародному рівні.

Джамала поєднала два стилі на обкладинці глянцю
Джамала поєднала два стилі на обкладинці глянцю

Вона також згадала, що, відповідаючи на питання про складний рік на інтерв’ю для глянцю, вона поділилася думкою про те, що бути артистом – це одночасно бути й обличчям країни.

Співачка подякувала команді, з якою співпрацювала під час фотосесії на журнал в Канаді, враховуючи стилістів та фотографів. Її слова про творчу атмосферу та прагнення поєднати традиції і сучасність є важливими в сьогоднішній час. Цими словами можна підтвердити професіоналізм артистки та відданість до української культури.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.