Камалія і Кароль у жовто-блакитному, Осадча у народному строї: кому з них український стиль пасує найбільше

Світське життя і мистецтво постійно змінюються. Ось і зараз під впливом сучасних обставин українські зірки прийшли до висновку, що їх власний стиль може бути не лише креативним, але й патріотичним.

Українська естрада переживає своєрідну революцію стилю, і наразі жовто-блакитний колір став не лише модним трендом, але й символом патріотизму. Зірки української естради виходять на сцену та виступають в креативних образах, вдягненими у вишукані варіації жовтого та блакитного або у національному одязі — вишиванці.

Генетичний код

Жовто-блакитні елементи та вишиванки стають не тільки складовою їх гардеробу, але й важливою частиною їхнього ідентичного вираження.

Цей тренд можна сприймати як вияв національної гордості та патріотизму.

“Наш генетичний код, наша національна гордість! Те що більше, ніж одяг, це вишивка на серці”,- запевняє телеведуча Катерина Осадча.

Жовто-блакитний колір є символом України, і зірки естради вибрали його як засіб виразити свою приналежність та підтримку країни.

“Дякую українському дизайнеру за створення патріотичної сукні”,- прокоментувала Тіна Кароль фото, на якому вона виступає на концерті за кордоном у розкішному вбранні в українських національних кольорах.

Українське у тренді
Українське у тренді: зірки естради частіше вдягаються у жовто-блакитне та вишиванки

Камалія, Ірина Білик та інші артисти також часто виходять на сцену або присутні на певних заходах в подібному одязі.

Однак, разом із великим патріотичним розмаїттям, з’явилася і критика. Деякі люди, як на приклад, Анастасія Приходько, висловлюють обурення, коли виконавці виходять на сцену, обмотані прапором чи вдягнені в жовто-блакитні костюми. Вона вважає це надто “фривольним” виразом патріотизму і підкреслює, що це може бути лише даниною моді, щоб не втратити патріотично налаштовану аудиторію шанувальників.

Хочеться вірити, що вибір зірок естради вдягатися подібним чином несе в собі більше, ніж просто модний вираз, а є частиною культурного діалогу та способом вираження національної єдності.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.