Гарік Кричевський довго заважав сусідці Ірині Білик будівництвом будинку: чому входини так і не відбулися

Гарік Кричевський з дружиною Анжелою мріяли мати великий просторий будинок. Зводили подібний кілька років поспіль. Натомість пожити в ньому не вдалося жодного дня.

Коли подружжя Кричевських мешкало в Німеччині, вони орендували житло. У Львові в них була квартира. Перебравшись до столиці, спочатку ділили однокімнатну квартиру директора з аранжувальником.

Потім придбали 2-поверхневу квартиру поблизу площі Побєди (нині Галицька). Внизу кухня та вітальня. Нагорі – дві спальні. Попервах було достатньо місця. Та коли після доньки народився син, дітям довелося ділити одну кімнату на двох.

Гарік Кричевський не жив у своєму будинку жодного дня

Родина замислилась про збільшення житлових квадратних метрів. Обрали ділянку землі в Березівці по сусідству з обійстям Ірини Білик. Співачка вже мешкала там, а Кричевські кілька років зводили свій будинок мрії. Звісно, шум від будівельних робіт докучав зірковій сусідці. Та вона не скаржилася.

Врешті все було завершено на 26 лютого 2022 року були призначені входини. Та, звісно, цього не сталося. Замість новосілля довелося виїжджати з Києва до Львова. На обійсті шансоньє, як і в Білик, цілий місяць господарювали окупанти.

Гарік Кричевський не жив у своєму будинку жодного дня

В підсумку не залишилося нічого, окрім антикварного грандпіано. Його музиканту привезли з Америки. Воно дуже дороге. Та непрошені гості віддали перевагу телевізору та іншій техніці, яка коштує на порядок менше.

Гарік Кричевський не жив у своєму будинку жодного дня

Згодом тут йшли бої, тож чимало будинків у котеджному містечку “Козирна карта” постраждали. Гарік після деокупації так і не наважився зайти в середину, хоча товариш із тероборони показував йому на відео будинок, в якому артисту навіть не вдалося пожити.

Одноповерховий котедж довелося ремонтувати й приводити до ладу заново. Коли родина Кричевських наважиться переїхати туди, сказати дуже складно.

Популярне

Схожі статті

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.