Горбачова показала, як виросли її доньки від Юрія Нікітіна: на кого стали схожими дівчата – мама чи тато?

Відома українська артистка Ольга Горбачова показала, як її доньки від продюсера Юрія Нікітіна підросла. Знаменитість показала їхні свіжі фотографії.

Ольга Горбачова, відома українська артистка, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість нещодавно вирішила показати, як зараз виглядають дві її доньки від продюсера Юрія Нікітіна. Горбачова народила двох дітей від коханого чоловіка – 18-річну Поліну та 9-річну Серафиму. Як дівчата виглядають зараз?

Горбачова показала дітей від Нікітіна

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ольга Горбачова продемонструвала світлину зі своєю старшою донькою Поліною. До слова, кадри обох доньок зірки були зроблені в різний час і в різному місці. Так, 18-річна дівчина позувала на тлі водойму, одягнена у сірий светр і темні сонячні окуляри. Поліна обрала доволі цікаву позу для фотографії – ніби завмерла в танці.

Ольга Горбачова показала двох своїх доньок від колишнього чоловіка Юрія Нікітіна
Ольга Горбачова показала двох своїх доньок від колишнього чоловіка Юрія Нікітіна

Що стосується молодшої доньки, то Ольга Горбачова вирішила показати одразу два кадри дівчинки. На одному Серафима скривила цікаве обличчя, поки сиділа в ресторані. На наступному кадрі доньку Ольги Горбачової та Юрія Нікітіна можна було побачити на тлі тераси її будинку. Дівчинка у літній спекотний день позувала на камеру.

Ольга Горбачова показала двох своїх доньок від колишнього чоловіка Юрія Нікітіна
Ольга Горбачова показала двох своїх доньок від колишнього чоловіка Юрія Нікітіна

Варто зазначити, що доньки відомої української артистка Ольги Горбачової та продюсера Юрія Нікітіна встигли вирости та стати схожими на одного зі своїх батьків. Старша донька зіркового подружжя Поліна, так само як і молодша дитина, більше схожі на свою зіркову маму. Втім, неможливо заперечити, що і на свого тата знамениті дівчата також схожі. Поліна та Серафима стали однаково симпатичними.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.