Ірина Білик показала всіх своїх чоловіків. Серед них захисник України: хто з обранців підходить їй найбільше

Життя зірки естради — це завжди спектакль, наповнений не лише яскравими виступами та музичними хітами, але й непередбачуваними поворотами в особистому житті.

Ірині Білик, популярній поп-діві, теж неодноразово доводилося переосмислювати свої стосунки та шукати кохання.

Чоловіки, які стали частиною її життя

Першим цивільним чоловіком молодої та талановитої співачки став її сусід та продюсер Юрій Нікітін. На жаль, для партнера Ірини на першому місці була не жінка, а кар’єра та гроші, за ради чого він змушував співачку працювати до виснаження. Ірина ж прагнула не лише досягти успіху на сцені, але й мати надійного чоловіка та дітей.

Тому після розлучення з Нікітіним співачка вирушила у новий етап життя разом з моделлю Андрієм Оверчуком, який і став батьком її першого сина Гліба. На прохання матері чоловіка Ірина взяла церковний шлюб, сподіваючись, що це стане надійною запорукою сімейного щастя. Та надії не справдилися і через певний час їхні стосунки дійшли до завершення.

І
Ірина Білик з Ю. Нікітіним та А. Оверчуком

Наступним чоловіком, на той момент уже зіркової співачки, став не менш популярний хореограф Дмитро Коляденко. Епатажний на сцені він і в побуті був непередбачуваним: часто гарячкував, ревнував та погрожував жінці. Зрозуміло, що така поведінка не влаштовувала поп-діву і пара розлучилася, хоча і залишилася у дружніх стосунках до сьогодні.

Три роки тривали романтичні стосунки Білик з танцюристом Дмитром Дікусаром, який був молодшим за неї на 15 років. Вони зіграли весілля у Ріо-де-Жанейро, а свідком взяли Коляденко. Шлюб не був офіційним, стосунки, за словами співачки, не були серйозними, отже і розрив не став болючим. Зараз, як відомо, Дмитро героїчно боронить нашу країну.

Єдиний до поки що офіційний шлюб Ірина Білик взяла з фотографом Асланом Ахмадовим, з яким життя також не склалося, хоча пара й має спільного сина, що був народженим сурогатною матір’ю.

Шанувальники Ірини Білик — жінки, яка встигла пережити не один роман та розлучення, впевнені, що їх улюблениці вдалося взяти від життя те, чого вона прагнула, але найкраще в неї ще попереду.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.