Сніжні королеви: відомі українські зірки, які люблять зимову пору. Осадча, Ребрик, Матвєєва, Лобода та інші

Новорічний настрій українських знаменитостей, які діляться своїми враженнями та зимовим настроєм з прихильниками. Серед них Катерина Осадча, Лілія Ребрик, Надія Матвєєва та інші.

Нещодавно Україну вкрило густим снігом, а з ним прийшов новорічний настрій і казкова атмосфера. Навіть ті, хто зазвичай не раді холодній порі року, відчувають, що свято наближається.

Українські знаменитості активно діляться своїм зимовим настроєм з прихильниками через соціальні мережі. Одна з перших, хто поділився казковою атмосферою, стала ведуча Катерина Осадча. У своєму відео, знятому у Львові, вона пише:

“А це я всередині сніжної казки”.

Відомі українські зірки, які люблять зимову пору
Відомі українські зірки, які люблять зимову пору

Також новорічний настрій відчула Лілія Ребрик, яка опублікувала фотографії з благодійного бранчу від власного Фонду. На одному з фото вона позує на фоні ялинки, із задоволенням пише про теплу і атмосферну жіночу зустріч. В коментарях Лілія дякує ресторану за смачну та теплу атмосферу.

“І це був зовсім не класичний бранч. Це була така близька жіноча зустріч — тепла, атмосферна! В нас вийшла психологічна сесія, де кожна наважилася відкритися, поділитися своїм досвідом, вислухати іншу”, пише Лілія.

Надія Матвєєва теж показала свою зимову фотосесію, де ведуча “Все буде добре” позує на фоні засніжених дерев. На одному з кадрів волосся Надії зачепилося за гілочку, і вона підписала цей момент словами:

“Назвала себе тут Маліфісентою, тому що кучері так дивно зачепилися за дерево. 1.12.23, зима прийшла”.

Співачка Світлана Лобода не залишила своїх шанувальників без новорічної атмосфери. Вона анонсувала прем’єру нової пісні, підписавши фото:

“Серед лютих холодів … у мене знову тепла прем’єра”.

Долучилася до новорічного настрою і Наталя Могилевська, вітаючи своїх підписників з першим днем зими і нагадавши про новий музичний проект.

“Вітаю вас з першим днем зими і сподіваюсь завтра на ваші лайки та вподобайки, щоб цю премʼєру побачило якомога більше людей”.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?