Борода, довге волосся та блакитні очі: Алан Бадоєв приголомшив фото свого сина від Жанни Бадоєвої

Відомий український режисер вперше за довгий час показав свого дорослого сина, батьком якого став у шлюбі з колишньою дружиною. Як виглядає нащадок Алана та Жанни Бадоєвих?

Алан Бадоєв, відомий український режисер, який став особливо популярним в Україні після створення шоу “Орел і Решка”, нині продовжує займатись своєю професійною діяльністю. Крім того, знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться цікавими дописами та новинами зі свого життя.

Алан Бадоєв показав старшого сина

Так, наприклад, нещодавно режисер розмістив у своєму фотоблозі світлину свого старшого сина Бориса. На опублікованому кадрі знаменитість продемонстрував, як нині виглядає його нащадок. Хлопець вже виріс, відростив волосся та відпустив бороду. Знаменитість ніжно підписав кадри, зазначивши, що не може повірити в те, як швидко виріс його син від колишньої дружини Жанни Бадоєвої.

Як сьогодні виглядає старший син Алана Бадоєва та його колишньої дружини Жанни Бадоєвої
Як сьогодні виглядає старший син Алана Бадоєва та його колишньої дружини Жанни Бадоєвої

Попри те, що знаменитий режисер розлучився зі своєю колишньою коханою, він продовжує підтримувати теплі стосунки зі своїми дітьми. Зірковий батько намагається влаштувати зустрічі з дітьми, постійно з ними спілкується та ніколи не забуває про своїх нащадків. Алан Бадоєв у ролі батька завжди здавався своїм шанувальникам особливо турботливим та уважним – його ніжні слова та дії до дітей вирізнялись чуттєвістю.

Як раніше виглядав син Алана та Жанни Бадоєвих, коли був меншим
Як раніше виглядав син Алана та Жанни Бадоєвих, коли був меншим

Про велике серце відомого режисера свідчить ще й інший факт. Так, Алан Бадоєв пробув у шлюбі зі своєю ексдружиною Жанною Бадоєвою 9 років. У союзі знаменитості стали батьками спільної доньки Лоліти, а ось син Борис став для режисера названим – його Жанна Бадоєва народила від свого колишнього чоловіка. Втім, знаменитість одразу почав ставитись до Бориса, як до рідного сина.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.