Донька Дмитра Ступки стала справжньою модницею: позує в різних нарядах й очікує на подаруночки від Миколая

Донька Дмитра Ступки, названа на честь видатного дідуся Богданою, підростає. Дівчинці вже 6 років. Вона справжня красуня й перебуває в очікуванні подарунків від Святого Миколая.

Попри юний вік, Богдана Ступка є справжньою блогеркою. Дівчина викладає в Інстаграм події зі свого життя. Дівчинка залюбки позує перед камерою, змінюючи зачіски. Донька Дмитра Ступки знімається то з розпущеним волоссям, то з заплетеними кісками.

Оскільки тато й мама дівчинки розлучилися, з татусем Богдана бачиться не дуже часто, адже вони мешкають у різних містах Америки. Та кожна зустріч перетворюється на справжній квест. Вони весело проводять час разом.

Богдана Ступка очікує на подарунки від Святого Миколая

Нині донька Поліни Логунової готується до зустрічі Святого Миколая. Добрий дідусь знає, що дівчинка – модниця, тому підготував для дитини спеціальний подаруночок. Богдана отримає цілий косметичний набір від відомого бренду, виготовлений спеціально для дітей. Тож тепер маленька Ступка не лише вбереться на свято у гарну суконьку, але й буде приємно пахнути.

Який подарунок отримає мала від зіркового тата, поки залишається сюрпризом. Дмитро тримає цю інформацію в секреті, але без приводу для радощів дитину не залишить. Судячи з Інстаграму актора, тато й доня перебувають у чудових стосунках.

Богдана Ступка очікує на подарунки від Святого Миколая

На жаль, за океаном дива не сталося. Щойно родина, тікаючи від війни, опинилася в Америці, почалися негаразди між подружжям. Поліна зустріла багатого американця, переїхала разом із донькою в його великий будинок й покинула чоловіка.

Дмитро недовго сумував наодинці. Оскільки американки йому не припали до вподоби, знайшов собі до пари українку. Колишня дружина була журналісткою, а нова пасія співає, маючи псевдонім Barabanovа. Ступка-молодший частенько постить в мережі світлини з Юлією Калабішкою. Блондинка теж має за плечима невдалий шлюб і двох синів.

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.