Їх обожнюють мільйони, а чиї пісні слухають вони: Мозгова, Melovin, Зібров назвали імена своїх кумирів

Серед зірок шоубізу триває постійна борня. Всі мріють потрапити на зірковий Олімп і стати №1. Цікаво, а кого самі знаменитості вважають співаками, гідними всебічного визнання?

Олена Мозгова

Продюсерка колись сама записувала пісні й знімала кліпи. А ще двоє чоловіків доньки Миколи Мозгового – співаки. Та коли в Олени поцікавилися, хто найкращий артист в Україні, вона не назвала ані колишнього Олександра Пономарьова, ані нинішнього Девіда Аксельрода.

Кращі українські виконавці за версією колег

Мозгова віддала свій голос Людмилі Монастирській. Оперна виконавиця, на її думку, володіє технікою світового рівня. Натомість представників масмаркету жінка всіляко розкритикувала.

Melovin

Учасник “Євробачення 2019”, який має намір вийти на європейську сцену ще раз у 2024 році, навпаки вважає сучасну молодь дуже талановитою. Кості до вподоби Артем Пивоваров, Enleo та Кola. Саме музику цих артистів він слухає залюбки.

Кращі українські виконавці за версією колег

Бочаров узагалі-то не дуже полюбляє чоловіків-виконавців, але для деяких зробив виключення. Колись Артем поступився Melovin премією “Відкриття року”, та згодом догнав і перегнав колегу у творчому плані. Тож тепер доводиться наздоганяти вже Пивоварова.

Павло Зібров

Павло Зібров любить епатувати публіку, то виконавши на “Голосі країни” оперну арію, то прочитавши реп про залізницю, то заспівавши “Мертві бджоли” в дуеті з молодою виконавицею. На відміну від Мозгової, він визнає серед артистів-початківців чимало талантів.

Кращі українські виконавці за версією колег

Великий потенціал Зібров вбачає в Андрії Кравченку, Анні Трінчер, SHUMEI. А от Потап та Олег Винник навпаки страшенно розчарували народного артиста своєю втечею. Хоча й сам Павло покинув межі країни відразу після початку повномасштабної агресії. Та влітку 2022 року повернувся назад.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.