42-річна Лілія Ребрик знає, коли народжуватиме третю доньку: з іменем дитини ведуча поки не визначилася

42-річна Лілія Ребрик надзвичайно спантеличила широкий загал, сповістивши, що перебуває при надії. Тепер дійшла дата дізнатися, коли малятко з'явиться на світ і яке ім'я отримає.

У жовтні ведуча Лілія Ребрик зізналася, що очікує на третю дитину разом із чоловіком Андрієм Диким. Згодом знаменитість відкрила стать майбутньої дитинки – подружжя отримає третю донечку.

Лілія Ребрик сповістила дату народження третьої дитини

Тепер дійшла черга до визначення дати пологів. На питання підписників у Інстаграмі з приводу цього 42-річна знаменитість сповістила, що очікує на весняну дитинку. Пологи мають відбутися в березні. Тож є можливість ще погуляти взимку досхочу з доньками Поліною та Діаною. Звісно, усіх цікавить, яке ім’я дадуть своїй третій дитинці батьки. На це Лілія відповіла коротко:

“Дика … Андріївна”.

Поки що подібне питання в родині активно обговорюється. Звісно, у кожного є власні варіанти. Чий із них стане переможцем, дізнаємося вже, напевно, навесні наступного року. Навряд чи Ребрик захоче відкривати цю таємницю до пологів.

Вагітність жінки протікає доволі легко, якщо судити з її веселих світлин в Інсті. Лілія показалася з плетеним кошиком на голові й з собачкою під пахвою. Натомість жити на 22 поверсі, де розташована їхня квартира, вагітна не може.

Лілія Ребрик сповістила дату народження третьої дитини

В Лілії розвинувся страх перед висотою. Тому нині подружжя з доньками мешкає на дачі за 50 км від Києва. В родини є ще великий будинок мрії, але у зв’язку з війною його поки недобудували.

Тим часом дача повністю прилаштована для комфортного життя. На обійсті є басейн, город із теплицею, сад, літня кухня, мангал. Гадали, що вибиратимуться сюди виключно на уїк-енди. Та коли почався локдаун, перебралися за місто на самоізоляцію.

Популярне

Схожі статті

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.