Знаменитості зустріли зиму за кордоном: Бабкіни – в заметі, Дімопулос та Фролова – в теплій атмосфері

Зима цьогоріч постійно шокує українців то завірюхами, то відлигами. Натомість у знаменитостей, які перебувають за кордоном, зимові відчуття дещо інші.

Санта Дімопулос

Віагрянка нині з чоловіком та дітьми мешкає в Еміратах. Яка може бути зима в цьому шалено гарячому куточку світу, здивуєтеся ви. Але Санті вдалося відшукати й святково вбрану ялинку, й навіть Снігуроньку.

Зірки зустріли зиму вдалині від України

Річ у тім, що 4-річна донька Дімопулос відвідує школу, де для дітей влаштували новорічне свято. Софійка заради цього вирядилася в білу сукенку та зелену корону, прикрашену сніжинкою. Мама страшенно раділа за дитину.

Сергій Бабкін

Музиканту та його дружині Сніжані не звикати до грудневих розваг. Сергій на Водохрещу регулярно занурюється у купіль. Його благовірна хоч і народилася влітку, натомість має зимове ім’я.

Зірки зустріли зиму вдалині від України

Ось і цього разу обоє відзначилися неабиякою сміливістю. Бабкін в одних спортивних трусиках пірнув у сніговий намет. А Сніжана в чорному купальнику намацала серед снігу лежак і вляглася на нього, взявши до рук бокал із коктейлем. Подібні трюки фанам зіркової родини краще не повторювати.

Вася Фролова

У телеведучої в Дубаї своя атмосфера. Жодного екстриму Василіса синочку Родіону не запропонувала. Навпаки вони разом завітали до кафе, яке вже вбрали до новорічних свят й почепили ілюмінацію. Хлопчика зацікавила постать аніматора в костюмі Сніговика.

Зірки зустріли зиму вдалині від України

А ще малюк, який ніколи не був на батьківщині, а мешкає з батьками в теплих краях, поцікавився у матусі, що таке сніг. Фролова зустрічає в ОАЕ вже другу зиму. Щоправда, запевняє, що Україну від цього любити менше не стала.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.