Найбагатша співачка України Камалія засвітилася на вокзалі в Запоріжжі без охорони: зірка без макіяжу (ФОТО)

Відома українська співачка Камалія несподівано з'явилась на одному з вокзалів у Запоріжжі. Знаменитість показалась на публіці без макіяжу та навіть без фірмової укладки.

Камалія Захур, відома українська співачка, у часи повномасштабної війни продовжує активну професійну діяльність. Знаменитість веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де постійно показує шанувальникам свої будні. Так, наприклад, зірка нещодавно продемонструвала свою фотографію на одному з вокзалів у Запоріжжі. Знаменитість навідалась до східного міста заради концерту.

Камалія без макіяжу

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Камалія Захур розмістила свіжий допис. У ньому артистка показала правдиву фотографію, яку зробила з самого ранку. Знаменита українська співачка позувала без краплі макіяжу, а її волосся було розпущене. Щоправда, артистка вирішила не робити укладку в дорогу – в цьому не було сенсу. Довге волосся Камалії просто розвивалось на вітру.

Відома українська співачка Камалія показалась без макіяжу та зачіски на вокзалі у Запоріжжі
Відома українська співачка Камалія показалась без макіяжу та зачіски на вокзалі у Запоріжжі

Попри те, що знаменитість була не “при параді”, у коментарях її шанувальники та пересічні користувачі мережі почали робити їй чимало компліментів. Так, підписники відомої української співачки зазначили, що вона неперевершена – зовнішньо та внутрішньо. Крім того, шанувальники Камалії Захур зробили комплімент її таланту та творчості.

Запитали в артистки користувачі мережі і про те, чи сподобалось знаменитості місто Запоріжжя. До слова, обласний центр зірка назвала містом-героєм. У Запоріжжі Камалія Захур виступила зі своїм концертом, на якому зібрала поціновувачів власних пісень і творчості. Схоже, співачці дійсно сподобалось місто.

Камалія Захур несподівано показалась без макіяжу та фірмової укладки на вокзалі у Запоріжжі
Камалія Захур несподівано показалась без макіяжу та фірмової укладки на вокзалі у Запоріжжі

Принаймні так вона розповіла у відповідь на один із коментарів, в якому підписник зірки запитав про її враження від поїздки. Камалія зазначила, що їй подобається вся Україна, втім Запоріжжя для неї має особливе значення. За зізнанням артистки, з цим містом у неї пов’язані приємні спогади про минуле.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.