Русалка у своїй стихії: 18-річна донька Олі Полякової перевершила маму та показала модельну фігуру на пляжі

Відома українська співачка Оля Полякова має двох доньок. Старша Маша вже виросла та навіть почала будувати свою кар'єру. Дівчина показала, як вона нині виглядає.

Маша Полякова, донька відомої української співачки, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Юна знаменитість, як і всі в шоубізнесі, має і шанувальників, і хейтерів. Так, наприклад, нещодавно у коментарях до публікації Маші Полякової розгорівся справжнісінький скандал. Дівчина показала фото в купальному костюмі, а користувачі мережі розкритикували її фігуру.

Полякова показала модельну фігуру

Мама дівчини, співачка Оля Полякова, мовчати не стала та відповіла чи не кожному хейтеру, який тим чи іншим чином образив її доньку. Тепер Маша Полякова опублікувала нові кадри, в описі до них перепитавши у своїх недоброзичливців, чи не набридла їм постійна критика. Дівчина запропонувала своїм підписникам припинити писати їй недоречні коментарі. Донька Полякової також риторично перепитала, чи подобається недоброзичливцям писати подібні речі.

Донька Олі Полякової Маша показала свою модельну фігуру на свіжих фотографіях в Інстаграмі
Донька Олі Полякової Маша показала свою модельну фігуру на свіжих фотографіях в Інстаграмі

У новому дописі донька Олі Полякової продемонструвала свою фотографію, яка була зроблена на узбережжі. Найімовірніше на цьому кадрі знаменитість позувала під час відпочинку зі своєю мамою. Нещодавно зіркові мати й донька вирушили у Занзібар, що на побережжі Індійського океану. Маша та Оля Полякові вже повернулись до України. Донька артистки виступає зі своїми концертами, а її мама займається власною професійною діяльністю.

Маша Полякова відповіла хейтерам у мережі та показала, як виглядає сьогодні
Маша Полякова відповіла хейтерам у мережі та показала, як виглядає сьогодні

Нагадаємо, що відома українська співачка Оля Полякова давно перебуває у шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Зіркова пара побралась на початку 2000-х, тоді ж у їхній родині з’явилась старша донька Маша. Пізніше знаменита артистка стала мамою вдруге – вона народила молодшу доньку Алісу. Нині дівчата навчаються – молодша відвідує школу, а старша здобуває освіту в університеті.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.