Гайтана бавиться з донечкою, а Маша Єфросиніна – з сином: зимові розваги матусь і дітей в повному об’ємі

Зима вносить власні корективи в дозвілля дорослих та дітей. От і розваги взимку як на вулиці, так і в приміщенні зовсім не такі, як влітку. Як розважають дітей знаменитості?

Гайтана

Співачка нині очікує на закінчення війни у Швейцарії. Перебуває у комфортних умовах разом із чоловіком та 6-річною донькою. Часу дарма не гають. Коли мама не зайнята підготовкою до випуску нових пісень, які обіцяла фоловерам, то проводить час із дитиною.

Зимові розваги зірок із дітьми

Побачивши перший цьогорічний сніг, обидві не стрималися. Вискочили на двір і нумо влаштовувати дикі танці на білосніжній землі. Поспішали так, що 44-річна жінка навіть головний убір забула надіти. Натомість протисонцеві окуляри стали в пригоді.

Костюмчики мама й доня теж підібрали в тон. У Сапфір-Ніколь фіолетова курточка, а в Гайтани в такій же гамі светр та кеди. Від їхніх запальних рухів, сніг, здається, почав потроху танути. Як бачимо, його випало не так багацько, як хотілося б.

Маша Єфросиніна

Ведуча виявилася не настільки схильною до екстриму, як її колега. Допоки Єфросиніна працює в столиці, її синочок Сашко перебуває з мамою у Польщі. Час від часу Маша сама навідується в сусідню країну, щоб відвідати рідню.

Зимові розваги зірок із дітьми

А часом забирає 9-річного хлопчика з собою до Києва. У такі дні вони практично не відходять один від одного. Зранку, щойно матуся зробила ранкову гімнастику та зробила домашні косметичні процедури, відправляються на зустріч із друзями.

Далі Маша з Сашком відвідали психолога і пройшли парний сеанс терапії з застосуванням кубика Рубіка та інших психологічних атрибутів. А увечері, втомившись, зручно вмостилися перед телеекраном для перегляду фільму. Матуся навіть дозволила малому поласувати чипсами, чого зазвичай не робить.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.