Тіна Кароль станцювала на снігу і приземлилась на спину: “Відео закінчилося несподівано, навіть для мене”

Несподіване відео української зірки Тіни Кароль, в якому вона танцює під свою пісню "Не святі" та робить снігового янгола, швидко набрало популярність в мережі TikTok.

Українська зірка Тіна Кароль, безсумнівно, не забуває про своїх прихильників і дарує їм своєю творчістю. На днях співачка порадувала своїх шанувальників цікавим відео, яке швидко набрало багато вподобайок.

Тіна Кароль станцювала на снігу і приземлилась на спину
Тіна Кароль станцювала на снігу і приземлилась на спину

На опублікованому відео Тіна вирушає в танцювальну прогулянку своїм подвір’ям на фоні розкішного будинку. У красивому шоколадному вбранні та білій панамці, вона спускається по сходах і прямує до снігу.

Тіна Кароль станцювала на снігу і приземлилась на спину
Тіна Кароль станцювала на снігу і приземлилась на спину

Не можна не відзначити граціозність та енергію, яку Тіна вкладає в кожен свій рух. Все відбувається під власною піснею зірки “Не святі”. Артистка завершує відео плавним сіданням у сніг та створенням снігового янгола.

Допис опублікований у мережі TikTok, де співачка його підписала:

“Готуйте свої телефони та знімайте відео під ремікс “Не святі”. Скоро почуєте повну версію. P.S Відео закінчилося несподівано, навіть для мене”.

Реакція шанувальників Тіни на це відео була різною. Багато хто залишився вражений не тільки танцювальним мистецтвом зірки, але й прекрасною піснею. Також не обійшлося без критики, але навіть у негативних відгуках можна побачити визнання таланту Тіни Кароль. Ось, наприклад, декілька коментарів:

  • “Фатальна спокуса”.
  • “Тіна Кароль – це як класика, легенда! Єдина, кого я слухаю і люблю з української естради!”.
  • “Хто вам пише пісні, як людина ви мені дуже подобаєтесь, але репертуар бажає кращого”.
  • “Ви неймовірна”.
  • “Причіп на задньому дворі – відразу видно, що реальний дім”.
Тіна Кароль станцювала на снігу і приземлилась на спину
Тіна Кароль станцювала на снігу і приземлилась на спину

Її фанати переконані, що вона – справжня легенда та класика української естради, і залишається однією з кращих співачок, яку вони слухають та люблять.

Несподіване відео Тіни Кароль, де вона танцює під свою власну пісню та робить ангела на снігу, надихнуло її прихильників. Зірка продовжує залишати слухачів приємно враженими своєю творчістю та мистецтвом.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.