Сніжана Бабкіна поділилась новорічним настроєм, лежачи на снігу в одному купальнику: “Балансую, як можу”

Сніжана Бабкіна поділилась новорічним настроєм зі своїми підписниками, розмістивши відео на своїй сторінці в Instagram. У ролику акторка вражає, лежачи на снігу в одному купальнику.

Сніжана Бабкіна, українська акторка кіно та дружина відомого музиканта Сергія Бабкіна, поділилась зі своїми підписниками новорічним настроєм. На відео вона з’являється у чорному купальнику, капелюшку та сонцезахисних окулярах, тримаючи в руках келих. Акторка не лише поділилась своїми передноворічними розвагами, але й підписала публікацію словами:

“Народжена влітку з зимовим ім’ям. Балансую, як можу”.

На відео видно, що Сніжана почуває себе вільно навіть на снігу, який прилягає до тіла. Її підписники в коментарях припускають, що вона таким чином загартовується.

Прихильники акторки не шкодують компліментів. Багато хто висловлює подяку за природність, якою вона надихає своїх шанувальників:

  • “Неймовірно красиво”.
  • “Яка гарна ідея! Яка шикарна жіночка”.
  • “Красиво красива. Ще й цей капелюх, дуже круто!”.
  • “Я у захваті, ви надихаєте своєю природністю та красою, дякую”.
  • “Якась просто неймовірна жінка та енергетика, дякую, що Ви є”.
Сніжана Бабкіна показала, як лежить у снігу не в шубі
Сніжана Бабкіна показала, як лежить у снігу не в шубі

Зазначимо, що Сніжана Бабкіна, яка народилася 8 липня, має ім’я, асоційоване з зимою, що надає образу додаткового шарму. Підписники визнають, що вона є неймовірною жінкою, яка надихає та робить світ яскравішим.

Окрім акторської кар’єри, вона також є чудовою матір’ю та дружиною. Нагадаємо, що у 2009 році Світлана вийшла заміж за талановитого музиканта Сергія Бабкіна. Пара разом виховує двох дітей. Також в акторки є 16-річний син від попереднього шлюбу. На своїй сторінці в Instagram акторка часто ділиться сімейними фотографіями, демонструючи щастя та гармонію, яка панує у її сім’ю.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.