“Очима коханого”: Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим (ФОТО)

Ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва поділилася новим фото у своєму Instagram. Допис ведуча підписала "Очима коханого". Реакція прихильників на нову публікацію.

Відома ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва порадувала своїх прихильників новою публікацією, якою вона поділилася у своєму Instagram. На фото Надія лежить посеред кімнати на спині, тримаючи руки догори та усміхаючись. Особливий момент вона відобразила, підписавши фото “Очима коханого”. Романтична публікація була виконана у чорно-білому стилі.

Підписники ведучої прокоментували цей допис в коментарях, підкреслюючи ніжність та тепло цього фото. Ось декілька коментарів, які можна побачити під дописом Надії:

  • “Ніжність, тепло і захоплення. Ви чудова”
  • “Щасти Вам Надійко! Бережіть своє кохання! Щастя Вам так личить”.
  • “Людину з добрим сердечком завжди видно”.
  • “Надюша, зразу, як з’явилися на телебаченні сподобались мені за свою щирість, людяність, ви і досі така! Щасти вам і Все буде добре”.
  • “Надюша, я бажаю вам щирого кохання. Пам’ятайте: щастя любить тишу. Не всі люди можуть порадіти щастю інших. Бережіть своє. З любов’ю”.
Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим
Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим

Зазначимо, що зараз Надії 54 роки, ведуча часто радує своїх шанувальників та ділитися моментами свого щасливого життя в Instagram. Варто додати, що її коханий чоловік молодший він неї на 20 років, але це не заважає парі насолоджуватися вже двома роками спільного життя.

Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим
Надія Матвєєва показала свій вигляд у 55 років завдяки стосункам з молодим

Раніше ведуча ділилася своїми думками щодо вікової різниці, зазначаючи, що спочатку це трошки хвилювало її, але з часом вона вирішила прийняти свої почуття. Надія розповідає, що її чоловік підтримує її у всьому, допомагаючи сприймати себе такою, якою вона є.

Зрештою, фото, на якому Надія виглядає щасливою, говорить про гармонію її особистого життя, і це не може не радувати прихильників та читачів ведучої.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.