Кохання було зовсім поруч: що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа? Усі таємниці

Що відомо про початок відносин між Настею Каменською та репером Потапом, від їхньої першої зустрічі до сьогодні? Про періоди і конфлікти, які зірки успішно перебороли.

Перша випадкова зустріч Насті Каменських та Потапа відбулась у 2006 році під час сольного виступу Олексія. Але початок дружби розпочався при створенні їхнього дуету “Потап і Настя”, який у 2007 році став дуже популярним. За їхніми словами, перші роки їхнього спільного творчого шляху були важкими, і вони не могли знайти спільну мову.

“Ми випускали пісні, які ставали хітами. Але наші стосунки ставали все гіршими і гіршими”, згадує Потап.

За словами музиканта, важкий характер Насті часто викликав протистояння в парі. Проте у 2013 році, під час відпочинку на Кубі, їх застали за романтичними обіймами та навіть поцілунками.

Що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа
Що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа

У 2016 році Потап та його колишня дружина Ірина оголосили про розлучення, після чого у прихильників виникли сумніви стосовно “дружби” Потапа і Насті. Тоді фанати почали шукати докази романтичних стосунків між Настею та Потапом. Пара відповіла на ці здогади спільними фото в соцмережах, де підкреслили свої відносини як міцну дружбу. При цьому вони почали спільно займатися спортом та носити однаковий стиль одягу.

Зіркова пара підтвердила свій статус закоханих в травні 2019 року, коли Потап і Настя офіційно одружилися. Наступні роки їхнього сімейного життя були щасливими та гармонійними, що підтверджують публікації на сторінках зірок у соціальних мережах.

Що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа
Що відомо про початок стосунків Насті Каменських та репера Потапа

Під час повномасштабного вторгнення в Україну, Потап та Настя стали часто вирушати за кордон. Пізніше з’явилися чутки про можливий розрив стосунків, але пара не реагує на них і продовжує проводити час разом, доводячи протилежне чуткам.

Сьогодні Потап і Настя продовжують радувати своїх фанатів новими композиціями. Зараз ця зіркова пара вирушає у Кишинів на концерт, де виступатиме Настя Каменських.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.