Ганну Різатдінову можна побачити зі шпагатом у різних громадських місцях: Волочкова має піти на пенсію

Інстаграм олімпійської чемпіонки Ганни Різатдінової сповнений світлинами й відео, відзнятими в русі. Вражає, як гімнастка за будь-якої можливості намагається продемонструвати ідеальний шпагат.

Складається враження, що Ганна Різатдінова найбільше полюбляє задирати ноги. Причому робить це не лише у власному ліжку та на кухні, але й у громадських місцях. І це не лише пляж чи спортивна зала.

Ганна Різатдінова робить шпагат

Дівчина вражає своїми вправними рухами просто посеред міста в різних локаціях. Звісно, з такою розтяжкою можна й Волочкову заткнути за пояс. Вправні рухи гімнастки вражають довершеністю й граціозністю.

Ганна Різатдінова робить шпагат

Щойно прокидається, Ганна починає робити розтяжку просто в ліжку. Далі спортсменка йде на кухню готувати сніданок. Та замість того, щоб відкрити дверцята холодильника й дістати продукти, знов задирає ногу догори. Таким чином вдається не з’їсти зайвого та ще й заразом зачинити верхні дверцята шафи.

Ганна Різатдінова робить шпагат

Зібравшись виходити з квартири у справах, Різатдінова заходить у ліфт. Дверцята автоматично ніколи не зачиняться, адже є можливість загальмувати їх високо піднятою до гори ногою:

“Нехай це відео надихне вас не зупинятися перед закритими дверима та завжди брати свою долю у свої руки або в ноги”.

Ганна Різатдінова робить шпагат

Щойно колишня дружина олігарха Онищенка впоралася з ліфтом й вийшла з будинку, тут же згадала, що треба трішки розім’ятися. І знову нога злітає ледь не до неба, попри здивовані погляди перехожих.

Ганна Різатдінова робить шпагат

В очікуванні електрички Ганна теж часу дарма не гає – продовжує тренуватися. А що вже говорити про спортзал! Щойно Різатдінова потрапляє туди, тут уже її ніхто не спроможний стримати від різких рухів.

Ганна Різатдінова робить шпагат

Ну, а опинившись на курорті, стримувати себе взагалі не потрібно. Тут можна відриватися на повну котушку хоч на пляжі, хоч під пальмами. Гімнастка є гідним прикладом для своїх маленьких підопічних.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.