Брежнєва, Квіткова, Кухар та інші взялися прикрашати ялинки: одні вдома з дітьми, інші – на робочому місці

Цьогоріч новорічний настрій завітав до багатьох родин українців на 2 тижні раніше. Напередодні Дня Святого Миколая зірки взялися прикрашати ялинки. Погляньмо, як вони виглядають.

Григорій Решетнік

Зірки прикрасили новорічні ялинки

Багатодітна родина ведучого записала всі моменти встановлення ялинки на відео й виклала в мережу. Показали, як розпаковували зелену красуню, монтували у кутку кімнати, прикрашали іграшками та гірляндами. На верхівку глава родини прилаштував великий червоний бант. У дійстві взяв участь й усиновлений Марсель.

Віра Брежнєва

Зірки прикрасили новорічні ялинки

Співачка показала свою лісову красуню. Ялинка прикрашена великою кількістю гірлянд. Віра великим планом показала чудернацькі прикраси й висловила думку, що настав час подумати про купівлю подарунків.

Даша Квіткова

Зірки прикрасили новорічні ялинки

Розлучена блогерка показала своєму 2-річному синочку ялинку, встановлену в кімнаті. Лев зачудовано плескав у долоньки, допомагаючи матусі чіпляти на гілки гарні новорічні прикраси. Навіть самотужки спробував почепити яскраву золотаву кульку, перебуваючи на руках у матусі. В останню чергу начепили на деревце гірлянду. Вдоволені й трішки втомлені вмостилися на дивані, споглядаючи за новорічною красою.

Наталка Денисенко

Зірки прикрасили новорічні ялинки

Актриса з синочком Андрієм занурилися у чарівний казковий світ. В очікуванні старшого Андрія Фединчика мама з хлопчиком запалили камін і милувалися відблисками на іграшках, розташованої поряд гості з лісу.

Катерина Кухар

Зірки прикрасили новорічні ялинки

Чи встановила хореографиня ялинку вдома, Катерина підписникам не розповіла. А от вихованців коледжу біля зеленого деревця показала. Танцівники з задоволенням позували поряд із наставницею на тлі зелених гілок, прикрашених чудернацькими іграшками.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.