Alyosha показала, як виросли її діти від Тараса Тополі: на кого вони більше схожі – на маму чи тата? (ФОТО)

Відома українська співачка Олена Тополя показала, як зараз виглядають її діти від коханого чоловіка. Двоє синів і донька ростуть та стають все більше й більше схожими на своїх батьків.

Олена Тополя, яку багато шанувальників знають під псевдонімом Alyosha, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість частіше розповідає про професійну діяльність, але іноді зірка ділиться сімейними кадрами. Так, наприклад, нещодавно артистка опублікувала фотографії своїх дітей від чоловіка Тараса Тополі. Знаменитість розмістила у своєму блозі унікальні кадри, на яких можна побачити, як дітлахи виросли та на кого стали схожими.

Alyosha показала дітей від Тополі

На особистій Інстаграм-сторінці відома українська співачка Олена Тополя розмістила нову публікацію, в якій продемонструвала кадри зі своїми дітьми. Зірка показала, як двоє її синів і донька сидять на дивані та уважно дивляться в камеру, поки мама їх фотографує. 10-річний Роман і 8-річний Марк щасливо усміхались, дивлячись на Alyosha, а ось 3-річна Марійка спостерігала за своїми братами.

Відома українська співачка Alyosha показала, як виглядають її діти від Тараса Тополі
Відома українська співачка Alyosha показала, як виглядають її діти від Тараса Тополі

Нагадаємо, що не так давно у мережі почали ширитись чутки про те, що зіркова пара нібито готується до розлучення. Причиною для такого поголосу стала заява Олени Тополі в одному з інтерв’ю про те, що останнім часом їхні з чоловіком стосунки переживають кризу. Знаменитість пригадала, що переїзд за кордон на початку повномасштабної війни став для неї і для її чоловіка випробуванням. Хоча зараз вона вже повернулась додому, вони з коханим все ще намагаються повернути у шлюб гармонію.

Alyosha і Тарас Тополя давно перебувають у щасливому шлюбі та виховують разом трьох дітей
Alyosha і Тарас Тополя давно перебувають у щасливому шлюбі та виховують разом трьох дітей

Після активного поширення чуток про розлучення артистка дала новий коментар для журналістів, зазначивши, що в їхніх із Тарасом Тополею шлюбі насправді тріщин немає – вони не збираються розлучатись. Хоча факт наявності проблем зірка не виключала, вона заявила, що вони з обранцем залишаються разом.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.